Jääkarting on ensi talven uusi aktiviteetti Tahkolla

Tahkolle saadaan jälleen lisää tekemistä, kun EagleMotorsport tuo Tahkolle jääkartingin kaudelle 2017-2018. Toiminta tapahtuu TahkoKarting nimellä.

Ratoja tehdään kaksi – toinen käytössä koko talven

Jatkuvasti käytössä olevaksi tarkoitettu jääkarting-rata jäädytetään Tahko Event Parkiin, eli aivan keskelle kaikkea. Radan pituus on 500-600 metriä ja siitä tulee monipuolinen ja viihteellinen rata.

“Olemme piirtäneet rataan pitkiä suoria sekä tiukkoja mutkia, joissa kuljettajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan”, kertoo TahkoKartingin yrittäjä Mikko Almgren.

Toinen rata on aiotaan tehdä Tahkolahdelle, eli järven jäälle olosuhteiden niin salliessa.

“Haluamme rakentaa toisen jääkarting-radan laskettelurinteiden läheisyyteen, eli jäällä sijaitsevan parkkialueen viereen. Tämä rata on käytössä aina kun sää ja jää sallivat – jääkartinkia pääsee ajamaan Tahkolla siis parhaimmillaan kahdella radalla tulevana talvena”, summaa Mikko Almgren suunnitelmia.

Jääkarting soveltuu lähes kaikille

Jääkarting on kaikkien tavoitettavissa ja ei vaadi aiempaa kokemusta.

“Lähtökohtaisesti voidaan summata, että jääkarting soveltuu kaikille. Meillä ainoa rajoite tulee fyysisistä mitoista, eli auton turvallinen hallinta vaatii kuljettajalta mittaa yli 140 cm. Varsinaista ikärajaa ei siis ole, eikä ajokorttia vaadita”, kertoo Almgren.

Autot ovat käytännössä samoja, joilla ajetaan myös sisäkarting-halleissa. Käytössä autot ovat hiljaisia, nelitahtimoottorilla varustettuja autoja. Luonnollisesti sisähalleissa käytettävien sileiden renkaiden sijaan autoihin on laitettu nastarenkaat.

Jäärata-ajoja järjestetään sekä etukäteen varatuille ryhmille että tietysti myös yksittäisille kuljettajille. Tapahtumapaketteja on valittavana useita erliaisia vaihtoehtoja.

TahkoKartingin myötä Tahkon ohjelmapalvelutarjonta täydentyy

EagleMotorsportin kiinnostus Tahoa kohtaan heräsi, kun he havaitsivat puutteen Tahkon ohjelmatarjonnassa. He halusivat täydentää ohjelmapalvelukokonaisuutta omalla tuotteella.

”Vastaavaa jääkarting toimintaa on myös muissa Suomen hiihtokeskuksissa ja vierailessamme Tahkolla alkuvuodesta 2017 huomasimme, että kyseinen toiminta puuttuu hyvästä muusta palvelutarjonnasta huolimatta Tahkolta kokonaan. Melkein 20 vuotta yritystapahtumia tuottanut yrityksemme tulee täydentämään siis Tahkon 50-v kunniaksi omalta osaltaan laajenevaa alueen palvelutarjontaa”, taustoittaa Mikko Almgren.

Lisätietoja

  • Mikko Almgren
  • EagleMotorsport / Tahkokarting
  • mikko@eaglemotorsport.fi
  • +358401559897
  • www.eaglemotorsport.fi
  • www.eaglekarting.fi
  • www.tahkokarting.fi