Vesa Kokkonen PNT Active Oy:n liiketoimintajohtajaksi

PNT Active Oy / Tahko Chalet’n liiketoimintajohtajaksi on nimitetty kokenut matkailualan ammattilainen, Vesa Kokkonen, Executive MBA Haaga-Heliasta.

52 -vuotias Kokkonen on ollut menestyksekkäästi kehittämässä hotelli- ja ravintolaliiketoimintaa niin Suomessa kuin ulkomailla. Viimeksi Suomessa hän on toiminut Palace Kämp Hotellien varatoimitusjohtajana ja tulosvastuullisena hotellinjohtajana. Ulkomailla Kokkonen johti esimerkiksi Hotel Virun transformaatioprosessia nykyaikaiseksi, tuottoisaksi kokous-, liike- ja vapaa-ajan hotelliksi. Hän on myös toiminut ravintoloitsijana ja osakkaana Vilnan johtavassa fine dining, lounge, catering ja jokilaivaristeilyihin erikoistuneessa yrityksessä Literatu Svetaine UAB:ssa.

Kokkosen keskeisimmät osa-alueet ovat Tahko Chalet’n toimipisteiden palveluprosessien sekä majoitus- ja ravintolatoiminnan kehittäminen. Hän tulee myös antamaan oman panoksensa koko Tahkon alueen kehittämiseen. Kokkosen työ Tahkolla alkoi syyskuun alussa ja hän tulee myös muuttamaan Tahkolle 18.9.2017.

”Olen todella innoissani tästä uudesta haasteesta. Olen hiljattain muuttanut Suomeen ja on todella miellyttävää päästä työskentelemään juuri Tahkon alueelle. Alueella on mahtava historia, kaunis luonto ja laadukkaita palvelukeskittymiä. Tahko Chaletilla kuten koko Kuopio-Tahko alueella on paljon potentiaalia myös kansainvälisesti”, Kokkonen toteaa.

”Olen erittäin tyytyväinen, että Vesa liittyy tiimiimme ja ottaa vastuun operatiivisen toiminnan kehittämisestä. Vesalla on vahva kokemus matkailualalta, palvelukonsepteista sekä tuloksellisesta johtamisesta. Lisäksi Vesalla on kansainvälinen tausta ja hän pystyy varmasti tuomaan lisäarvoa koko Tahkon alueelle”, sanoo PNT Active Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heppu Pentti.

Lisätietoja:

  • Liiketoimintajohtaja Vesa Kokkonen, PNT Active Oy
    • Puh. 0400 901 851
    • vesa.kokkonen@tahkochalet.fi

PNT Active Oy ( Tahko Chalet ) on perinteikäs Tahkovuorella, Nilsiässä toimiva majoitus- ja ravitsemusalan perheyritys. Tahko Chalet’n liiketoimintaan Tahkolla kuuluvat Piazza-viihdekeskus, Piazza- rakennuksen yhteydessä toimiva ravintola Mosquito, Hotelli- ja ravintola Ukko, Golden Resort huvila-alue sekä monipuolinen Golden Resort-tilausravintola, joka toimii korkeatasoisena kokous- ja juhlapaikkana sekä kesäkaudella golffaajien klubiravintolana. Tahko Chalet on perustettu vuonna 1991.