Tahkon Oktoberfestin lippukauppa käy kuumana

Tahkolla 29.-30.9.2017 järjestettävän, perinteikkään Oktoberfestin lippukauppa on käynyt ennätysvilkkaana ja molemmille illoille on myyty jo yli 800 lippua. Oktoberfesteillä esiintyvät Lauri Tähkä, Virve Rosti, bilebändi Jimmy Cola sekä Jusba Humaljoki & Sousaphonics.

Lippukauppa Tiketissä on jäljellä vielä pieni määrä yhden ja kahden illan lippuja, mutta niiden loppuessa paikan Oktoberfest -teltassa voi varmistaa ainoastaan varaamalla joko Oktoberfest -majoituspaketin, Lippu & ruoka -paketin tai VIP -lipun. Myös näitä paketteja/lippuja on jäljellä rajoitettu määrä, joten nyt kannattaa toimia nopeasti.

Pöytävarauksia tehdään ainoastaan ruokailijoille ja ruuat voi joko tilata etukäteen ( suositeltavaa ) pöytävarauksen yhteydessä tai paikan päällä. Oktoberfest -annoksia on tarjolla myös erillisissä myyntipisteissä, joten nautiskelemaan pääsee myös vaikkei pöytävarausta olisi tehnytkään. Teltan tunnelmaan kannattaa siis saapua hyvissä ajoin, jotta illasta ja tunnelmasta saa kaiken irti.

Ovet avataan molempina iltoina klo 18:00 ja ohjelmaa on tarjolla koko illan ajan. Valomerkki tulee klo 01:30, jonka jälkeen juhlat jatkuvat Piazzalla -04 saakka.

Tarkemmin Tahko Oktoberfestin verkkosivuilla >>