Tahkolle tulee uusi huoneistohotelli

Tahkon uusin huoneistohotelli rakentuu aivan päätien varteen ja lähelle keskustaa jo tänä syksynä. Hotelli tulee keskittymään kehittämään majoituspalvelua aktiiviset lomailijat huomioiden.

Huilipuisto goes sport

Tahko.me Majoituspalvelut on tehnyt kiinteistökaupat tällä hetkellä vuokra-asuntoina toimivasta Huili-nimisestä kiinteistöstä. Kiinteistö tunnetaan paikallisten keskuudessa “Huilipuistona” ja se sijaitsee helposti lähestyttävästi Tahkon päätien varrella ja aivan Tahkon keskustan tuntumassa. Huilissa on kolme arkkitehtitoimisto Kaj Michael Oy:n suunnittelemaa rivitalohuoneistoa, joissa on yhteensä 11 asuntoa. Kun asunnot muutetaan hotellikäyttöön, niin saadaan 50 uutta vuodepaikkaa samaan pihapiiriin. Huoneistohotelli tulee olemaan käytössä jo tämän syksyn aikana.

“Hotellista on tarkoitus tehdä aktiivisen ja sporttisen matkailijan vaatimusten mukainen tukikohta. Esimerkiksi urheiluseurat mahtuvat bussilla pihaan ja latu-, vaellus- sekä pyöräilyreitistöt ovat aivan vieressä. Ensilumenladulle pääsee suoraan pihasta ja myöskin varusteiden säilytys- ja huoltotiloihin kiinnitetään huomiota”, toteaa Markku Toivanen, toinen Tahko.me Majoituspalvelun omistajista.

Tahko.me majoituspalvelut on laajentunut nopeasti

Tahko kasvaa tällä hetkellä hyvää vauhtia ja samoin on tapahtunut Tahko.me Majoituspalveluille.

“Olemme kasvattaneet majoituskapasiteettia tiiviillä tahdilla vuodesta 2012, jolloin aloitimme majoitustoiminnan neljällä asunnolla Apartment Tähtitahkossa. Jo vuonna 2013 ostimme 10 huoneistoa sisältävän Apartments Annan. Tämän uuden kaupan myötä huoneistojen määrä lisääntyy jo 26 kappaleeseen Tahkon keskustassa. Usko Tahkon positiiviseen kehitykseen on luja ja haluamme olla mukana tukemassa tätä kasvua”, summaa tilannetta Anna-Liisa Toivanen

Tahko.me Majoituspalvelut pähkinänkuoressa

Tahko.me Majoituspalvelut on Tahkolla vakituisesti asuvien Anna-Liisa ja Markku Toivasen perheyritys. Yritys tarjoaa lyhytaikaista majoitusta matkailijoille Tahkon keskustan alueella. Pariskunta on asunut Tahkolla vuodesta 2005. Samana vuonna he perustivat myös IT-alan yrityksen Grindstone Group Oy. Yrityksellä on valikoimassaan laite- ja ohjelmistomyynti sekä niihin liittyvät asennus ja tukipalvelut.

Lisätietoja

  • Yrittäjä Anna-Liisa Toivanen
  • Tahko.me Majoituspalvelut
  • Puh: 020 734 3590
  • E-mail: info@tahko.me
  • www.tahko.me