Tahko Oktoberfest jo lähes loppuunmyyty

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna Tahkolla järjestettävä, perinteikäs Tahko Oktoberfest on myynyt ennakkolippunsa loppuun vauhdikkaammin kuin koskaan aiemmin. Vuosi vuodelta suuremmaksi kasvaneen tapahtuman perjantai-ilta on jo loppuunmyyty.

Lauantai-illalle jäljellä on enää muutamia kymmeniä lippupaketteja, jotka myydään ruoka & lippu -paketteina ( 39 € ) sekä majoituspaketteina alk. 75 € / hlö / vrk. Myös VIP -lippuja voi vielä kysäistä lauantai-illalle.  Edellämainittuja lippupaketteja voi ostaa Break Sokos Hotel Tahkosta, Tahko Spa Hotellista sekä Tahko Chalet´n myyntipalvelusta.

Lue lisää lipuista ja niiden myyntipaikoista >>

Tahko Oktoberfestissä esiintyvät perjantaina Lauri Tähkä ja lauantaina Virve Rosti & bilebändi Jimmy Cola sekä Jusba Humaljoki & Sousaphonics molempina iltoina. Jatkoja juhlitaan Ravintola Piazzassa, aivan teltan vieressä, joten siirtyminen tapahtuu lennokkaasti ovelta ovelle.

Nopeimmat voivat ostaa liput ovelta

Oktoberfest -teltan ovet avautuvat molempina iltoina klo 18:00, jolloin ovelta myydään vielä hyvin rajoitettu määrä kyseisen illan lippuja ensimmäisille jonossa oleville. Ovelle jäävien lippujen määrä ei vielä 14.9.2017 ole tiedossa, mutta aivan muutamista kymmenistä lipuista per ilta on varmasti kysymys. Jotta mahdollisimman moni vielä mahtuisi mukaan, on ovelta myytävien lippujen myyntimäärää rajoitettu siten, että yksi henkilö voi ostaa maksimissaan 2 lippua.

Tilannetta voi seurata Tahko Oktoberfest 2017 – facebookissa tai osoitteessa www.tahkooktoberfest.fi

 

Vauhtia voi hakea huipulta

Tahko Oktoberfestin lauantaista on muodostunut perinteikäs ulkoilupäivä ja monelle siihen kuuluu olennaisena osana kapuaminen Tahkon huipulle. Oktoberfestin ennakkotunnelmiin onkin mahdollista päästä Pehkubaarissa, jossa tanssitaan Oktober Aftereita klo 13-16 välisenä aikana. Afterille pääsee myös bilebussilla, joka lähtee Piazzan pihapiirissä olevan vihreän hallin edustalta klo 13:00. Lue lisää >>

Retkeilyreittejä Tahkolta löytyy useiden kymmenien kilometrien verran, liikkuipa sitten kävellen tai esimerkiksi maastopyörällä.

Lue lisää retkeilystä Tahkolla >>

 

Kaikki Tahkon uutiset >>