Tahko 50 vuotta -tunnus on klassinen ja arvokas

Tahko polkaistiin vuonna 1968 ja näinpä vuonna 2018 tulee 50 vuotta täyteen laskettelu- ja matkailukeskuksena. Tahko on päättänyt juhlistaa vuotta ”Tahko 50 v” -tunnuksella.

Tunnuksen valitsi arvovaltainen raati

Tunnuksen valintaan paneuduttiin huolella. Sopivia vaihtoehtoja alettiin keräämään jo kevättalvella ja loppukesästä valintaraadilla oli kolme vaihtoa, joista lopullinen tunnus valittiin äänestyksellä. Voittajaehdotuksen oli suunnitellut Markkinatoimisto Sherpan Antti Raastivo.

Raadin perusteet valinnalle olivat:

“Tunnus toimii värillisenä ja mustavalkoisena, on tyyliltään klassinen ja arvokas, kuitenkin hyvin moderniin ympäristöön istuva ja mahdollistava – aivan kuten Tahkokin. Tahkon lippu on asetettu kuvaannollisesti kaiken huipulle. Yksinkertaisesti ajaton ja selkeä kokonaisuus.”

Raadin jäsenet:

  • Ville Puustinen (raadin puheenjohtaja)
  • Matti Kuosmanen
  • Heppu Pentti
  • Heikki Vienola
  • Lauri Suutarinen
  • Jaana Sahlman

Tunnusta aletaan käyttämään välittömästi, koska talvikauden 2017-2018 markkinointi alkaa jo näin syksyllä. Markkinoinnin lisäksi on luvassa monenlaisia tempauksia ja ilmentymiä Tahko 50 v -teemalla, joten mielenkiintoinen ja railakas vuosi on edessä.

Lisätietoja

Wille Markkanen, toimitusjohtaja Kuopio-Tahko Markkinointi Oy, p: 044 553 7775