Tahkolle SuperParkin sisäaktiviteettipuisto

Tahkon ympärivuotiset vapaa-ajanpalvelut loikkaavat taas upeasti eteenpäin, kun Tahko Span tiloihin avataan jo joulukuussa uusi SuperCorner-sisäaktiviteettipuisto.

Joulukuussa avattava SuperCorner tuo Tahkolle 1000 hauskaa säästä riippumatonta lisäliikuntaneliötä”, iloitsee Tahko Span Heikki Vienola.

Tahko Spa on jo nyt yksi Pohjois-Savon merkittävimmistä viihdekeskuksista ja nyt esitelty uusi kumppani vahvistaa tätä asemaa entisestään. SuperPark on voimakkaasti toimintaansa laajentava toimija ja Tahkon sisäliikuntapuisto on tänä vuonna peräti yhdestoista uusi avattava keskus.

Kaikki Tahkon SuperCornerin mahdollistavat tahot, eli Tahko Span omistajat Heikki Vienola ja Jarmo Perttilä, SuperParkin kehitysjohtaja Taneli Sutinen ja Tahkon SuperCornerin lisenssiyrittäjä Kari Ikonen Riemuliikunta Oy:ltä ovat aktiivisen elämän puolestapuhujia.

Mielekäs liikkuminen edistää hyvinvointia ja elämänlaatua. Tavoitteemme on tarjota hyväntuulisia liikuntahetkiä vuosittain 30 000 Tahkolla kävijälle”, Kari Ikonen sanoo.

SuperParkissa liikkuvat niin naperot, nuoret, aikuiset kuin ikäihmiset oman tasonsa mukaan. Puistoissamme on leikkimieliseen liikkumiseen tarkoitettu seikkailualue, Game Arena eri lajien kokeiluun ja vauhtilajien freestyle-alue, jossa voi mm. skeitata, scootata ja temppuilla trampoliineilla,” valottaa Sutinen SuperParkin monipuolista toimintakonseptia.

SuperParkin käyttäjäkokemusta on mietitty laaja-alaisesti ja siihen on myös panostettu puiston ulkopuolella.

Kohtaamme vierailijat jo ennen puistoon saapumista digitaalisesti. Omat suoritukset ja kokemukset tallentuvat käyttäjätilille, josta kokemuksia voi jakaa edelleen”, Sutinen kertoo. ”Erityisesti teinit ja nuoret aikuiset arvostavat kokemusten jakamista sosiaalisessa mediassa. Muistijälki omista saavutuksista kannustaa kaikenikäisiä kävijöitä uusimaan hauskan kokemuksen”, täydentää Ikonen.

Kuvamateriaalia median käyttöön täällä.

Lisätietoja

Heikki Vienola
Tahko Spa Oy hallituksen puheenjohtaja
p. 050 65110
heikki.vienola@wulff.fi
Taneli Sutinen

SuperPark-konserni
kehitysjohtaja
p. 040 524 9928
taneli.sutinen@superpark.fi

Kari Ikonen
Riemuliikunta Oy
toimitusjohtaja
p. 044 748 1412
kari.ikonen@tahko.com