SeikkailuKuopion toiminnot keskittyvät jatkossa Tahkolle

Kuopion ja Tahkon alueella elämyspalveluita tarjoava, vuodesta 1998 saakka seikkailuja toteuttanyt ohjelmapalveluyritys SeikkailuKuopio Oy siirtää toimintojaan Kuopiosta entistä vahvemmin Tahkolle. Yritys tunnetaan Kuopiossa nimellä SeikkailuKuopio ja Tahkolla nimellä Tahko Safarit.

SeikkailuKuopio osti Tahko Safarit vuonna 2012 ja Tahkolla sijaitsevat myös yrityksen varsinaiset Adventure House -toimitilat. Kuopiossa toimipiste on ollut Matkailukeskus Rauhalahden yhteydessä, leirintäalueen uimarannan tuntumassa.

Painopiste Tahkolle

Yrityksen toimintojen painopiste on siirtynyt vuosien varrella entistä enemmän Tahkolle, jossa käydään usein myös Kuopiosta käsin erilaisten aktiviteettien parissa.

Tahkolla järjestetään niin mönkijä- ja moottorikelkkasafareita, melontareissuja, paintball -pelejä, patikointi- ja lumikenkäretkiä kuin tiimihenkeä nostattavia kisailu- ja seikkailutuotteitakin. Tahkolla safareihin voidaan liittää myös köysiaktiviteetteja tai ammuntaa ampumaradalla. Kaikki safarit on suunniteltu täyttämään tämän päivän turvallisuusvaatimukset, joten vasta-alkajatkin pääsevät huoletta nauttimaan alueen reiteistä ja upeasta luonnosta.

Muutoksen myötä yritys siirtää välinevuokrauksen Kuopiosta Tahkon alueelle. Talvella Tahkolla vuokrataan jo entuudestaan tutusti moottorikelkkoja ja lumikenkiä, mutta jatkossa siis myös Kuopion toimipaikasta Tahkolle siirtyviä kanootteja ja kajakkeja on saatavilla entistä helpommin.

Yrityksen Rauhalahden leirintäalueen toimipiste, josta on voinut vuokrata mm. kanootteja ja kajakkeja lakkautetaan syksyn 2017 aikana.

Rauhalahden matkailukeskuksen yhteydessä SeikkailuKuopion toimintaan ovat kesäisin kuuluneet vesijetit, kanootit, kajakit ja paintball sekä ryhmille tiimihenkeä nostattavat erilaiset kisailut. Toiminnoista Kuopion Rauhalahteen jää suosittu ja vauhdikas paintball värikuulapeli sekä ryhmille suunnatut ohjelmat, joista suosituin Savolaiset Olympialaiset -leikkimielinen kisailu on jatkossakin saatavilla vaikkapa kokouspäivän oheisaktiviteetiksi.

Kesäkaudesta 2018 alkaen Rauhalahden välinevuokraukset hoituvat leirintäalueen vastaanotosta, jonka yhteydessä palvelee myös tänä kesänä uudistettu Kesäravintola Rauhalahti.

 

Lisätietoja

  • Safariyrittäjä, tj. Arto Jauhiainen puh. 0500 457 000
  • www.tahkosafarit.fi

 

 

Kaikki Tahkon uutiset >>