Tuo tiimisi Hiihtokoulun VIP-vieraaksi!

Ryhmille suunnattu, ohjattu rinnepäivä koostuu monipuolisesta yhdessä suksimisesta ja Suomen neljänneksi suurimpaan rinnealueeseen tutustumisesta. Oppaina toimivat Tahkonrinteiden Hiihtokoulun osaavat hiihdonopettajat, jotka ovat alppihiihdon ammattilaisia ja virittävät ryhmällesi päivän, joka varmasti muistetaan. Ohjelma sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kokouspäivän virkistykseksi!

Alppihiihtäjän elämään heittäytyminen alkaa tutustumalla välineisiin, laskutekniikkaan ja erilaisiin rinneolosuhteisiin. Ohjelma räätälöidään asiakkaan toivomusten mukaisesti. Agendalta löytyy alppihiihdon alkeita, laskuvinkkejä, rentoa tai kellotettua ratalaskua, freestylen alkeita ja vaikkapa videointia. Rinnelounas ja vierailut Tahkon legendaarisissa taukopaikoissa sekä loppupelit lämpimän juoman ja diplomien jaon kera kruunaavat päivän.

Päivä Alppihiihtäjänä on ”rinnetykyä” parhaimmillaan, lisäksi sieltä saa hyvät ja turvalliset eväät kauden muille rinneretkille. Se on mukavaa
sosiaalista yhdessäoloa, uuden oppimista ja energisoivaa virkistystä työssä jaksamiselle.

Ohjelman kokonaiskesto on 3 tuntia, lisätunnit sopimuksen mukaan. Ohjelman päätyttyä ryhmä voi jatkaa rinne-elämää tai siirtyä muihin Tahkon monipuolisiin oheisohjelmiin.

Päivä alppihiihtäjänä -paketti Tahkolla

Kesto ja hinta

  • 3 tuntia, 85€/hlö, jatkotunnit 10€/hlö (hinnat sis.alv.)
    • sis. oppaan palvelut, vuokravälineet, hissinousut ja rinnelaskut sekä mieleenpainuvan kokemuksen
  • Päivän ohjelman pystyy järjestämään myös suurille ryhmille.
  • Minimi osallistujamäärä viisi Alppihiihtäjää.

Lisäpalvelut

  • Ruokailut, virvokkeet ja muut tarjoilut räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  • Päivän voi aikatauluttaa ryhmän muun ohjelman mukaan alkamaan aamusta lounaaseen tai lounaasta After Ski -tapahtumaan.

Varaukset ja tiedustelut

  • Tahkonrinteiden Hiihtokoulu puh. 0400 681792, skischool@tahko.com

Pop Up

Tahkonrinteiden Hiihtokoulusta saa melkein mitä tahansa. Ryhmänne ”Pop Up” ohjelmatoiveissa voisi olla vaikkapa Tahkon alueeseen tutustuminen sauvoen suksilla tai ilman. Tai ehkäpä lumikenkäilyä ainulaatuisissa olosuhteissa rinteiden viereisessä luonnonpuistossa tai palaverit ja tiimityöt rinnelaavulla taukoliikunnan kera.

Otamme mielellämme koppeja toiveistanne ikimuistoisten Tahko tapahtumien toteuttamisessa – tahkoillaan yhdessä!

Tahkonrinteiden Hiihtokoulun verkkosivut >>