Tahkon Piazzan pikkujoulukauden artistit julki

Tahkon suurin viihdeareena Ravintola Piazza julkaisi tänään neljän viikon mittaisen pikkujoulukauden artistinsa. Samalla käynnistyi myös suosittujen pikkujoulupakettien myynti.

Pikkujoulukausi starttaa marraskuun 17. päivä Suvi Teräsniskan voimin. Marras-joulukuussa Piazzalla nähdään myös kovassa nosteessa oleva Anssi Kela sekä paluu tekevä, monien odottama Uniklubi. Pikkujoulukausi huipentuu 8.-9.12. juhlittaviin legendaarisiin Tahkon talvikauden avajaisiin, jossa yleisöä villitsevät Anna Puu ja Elastinen.

Suvi-Teräsniska
Ihastuttava Suvi Teräsniska käynnistää Tahkon pikkujoulukauden 17.11.2017

Yllätyksiä ja ykkösartisteja

Paitsi Suomen ykkösartisteihin, Piazza on tuttuun tapaansa panostanut myös tarkkaan valikoituihin bilebändeihin, Dj -tähtiin sekä tietenkin After ski -tunnelmaan. Tällä kaudella ja pikkujoulukaudella luvassa on varmasti myös yllätyksiä, sillä Tahko juhlii pyöreitä viisikymppisiä ja Suomi 100-vuotisjuhlavuottaan.

”Suosituimmille viikonlopuille varauksia on varsinkin suurimpien ryhmien osalta tehty jo toukokuussa”, kertoo Tahko Chaletin asiakkuuspäällikkö Atte Airaksinen Tahkolta. ”Kätevä tapa hoitaa pikkujouluvaraukset kuntoon kerralla, on varata pikkujoulupaketti, johon sisältyy niin omalle porukalle sopiva majoitus Tahkon runsaasta valikoimasta, kuin ruokailu sekä tietenkin liput Piazzan iltabileisiin”, Airaksinen jatkaa.

UKKO-huoneet
Itselleen sopivan vuoteen voi Tahkolla valita noin 8600 petipaikan joukosta.

Myöskään ohjelmapalveluista ei Tahkolla ole pulaa, ja niitä voi helposti yhdistellä erilaisiin paketteihin. Alueelta löytyy sekä omatoimista että ohjattua tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin, isoille ja pienille ryhmille. Pikkujoulupaketteja myyvät lähes kaikki alueen isoimmat yritykset, joten mahdollisuuksia Tahkon pikkujoulukaudella riittää.

Piazzan pikkujoulukauden esiintyjät

  • Pe 17.11. Suvi Teräsniska
  • La 18.11. Grooving High Allstars
  • Pe 24.11. Anssi kela
  • La 25.11. Remix
  • Pe 1.12. Uniklubi
  • La 2.12. Jimmy Cola
  • Pe 8.12. Anna Puu
  • La 9.12. Elastinen

 

Lue lisää osoitteesta www.piazzatahko.fi

 

– Ravintola Piazza on vuonna 2003 avattu 1200 henkeä vetävä yökerho, ravintola ja viihdeareena Tahkon matkailualueen sydämessä. Jo 14 vuoden ajan tämä Tahkon sykkivä sydän on toiminut kohtaamispaikkana lomalaisille, yrityksille ja alueen kantaväestölle. Piazzan monipuolinen artistitarjonta ja vauhdikas juhlatunnelma kutsuvat ihmisiä pidemmänkin matkan takaa ja toimii monille yhtenä houkuttimena saapua Tahkolle.

 

Muut Tahkon uutiset >>