Oluset ja Limuset 6.-8.7.2017

Iisalmen Luuniemen juhlakentällä juhlitaan Oluset Olutjuhlia ja Lasten Limusia 6.-8.7.2017. Suomen 100 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi Oluset Olutjuhlilla on Suomi -teema.

Tapahtumaviikonloppu alkaa torstaina 6.7. Limuset –lasten tapahtumalla, jossa esiintyvät televisiosta tutut Maltti ja Valtti. 29. kerran järjestettävillä Olusilla tapahtumaviikonloppuun lanseeratut olutkoulut jatkuvat tänäkin vuonna yhteistyössä Olvin kanssa. Olutkouluissa opastetaan oluen saloihin ja samalla pääsee osallistumaan panimokierroksille Olvin tehtaalla. Olusilla esiintyy suomalaisten sydämiin juurtuneita suosikkeja Suomi-teeman mukaisesti. Perjantaina esiintyvät Ellinoora, Anna Puu ja Apulanta. Lauantaina esiintymässä ovat Paula Koivuniemi, Irina ja Anssi Kela.

Tapahtuma levittäytyy myös kaupungin keskustaan. Koko perheen Ostoksille ja Olusille  -oheistapahtuma järjesteteään Iisalmen torilla perjantaina ja lauantaina klo 10-14. Ohjelmaan kuuluu muun muassa Olusten alkulöylyt, ylätysmaistiaisia ja Löylyn tarkkuusheiton Iisalmen piirinmestaruuskilpailu, johon yleisö voi osallistua. Lapsille on paljon mukavaa ohjelmaa kuten ilmainen pomppulinna, tivolilaitteita, poniajelua ja esiintymässä suosittu Mörriganes.

Liput

Lipputoimisto.fi –palvelu sekä Lipputoimiston myyntipisteet. Iisalmessa myyntipisteet ovat K-Citymarket ja Prisma. Kajaanin Prismassa ennakkomyynti alkoi toukokuussa.

Lisätiedot:
www.oluset.fi