Nilsiän Herättäjäjuhlat tuovat säpinää Tahkolle

Tulevana viikonloppuna, 7.-9.7.2017 järjestettävät Nilsiän Herättäjäjuhlat tuovat tuhansia kesävieraita myös Tahkolle. Suuri osa alueen olemassa olevasta majoituskapasiteetista on varattu täyteen ja tämän lisäksi ytimeen rakentuu kaksi caravanaluetta lisämään kapasiteettia. Toinen alue sijoittuu Tahkolahden pohjukan P-alueelle ja toinen Tahkon tapahtumakentälle ja ne avataan perjantaina klo 10:00. Alueilla on liikenteenohjaus sekä opastus.

Nilsiän keskustassa sijaitsevan juhla-alueen ja Tahkon matkailualueen välille on järjestetty edestakaisin bussikuljetus, jonka avulla kulkeminen on sujuvaa ilman omaa autoakin. Herättäjäjuhlat ovat Suomen evankelis-luterilaisen kirkon toiseksi suurimman herätysliikkeen körttiläisyyden eli herännäisyyden suurin vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään aina eri paikkakunnalla. Nilsiän alueella odotetaan vierailevan viikonlopun aikana jopa noin 30 000 ihmistä, joista moni saapuu alueelle jo torstaina

Viikonlopun aikana oheisohjelmaa on tarjolla runsaasti ja tämä näkyy luonnollisesti myös Tahkon alueen palvelutarjonnassa.  Muun muassa useat alueen ravintoloista palvelevat laajennetuin aukioloajoin, viihdetarjontaa unohtamatta!

 

Piazza-Tahko_nilsiän-herättäjäjuhlat-2017
Toivottu esiintyminen Ravintola Piazzalla perjantaina 7.7. – ovet auki klo 20!

Tanssia ja viihdettä kesäyössä

Iltaviihdettä tarjoillaan muun muassa Ravintola Piazzassa, jossa lavalle nousevat perjantai-iltana kaksi legendaa isolla kokoonpanolla – Teppo Nuorva ja Jouko Mäki-Lohiluoma Band. Liput ennakkoon Tiketistä 13 € ( sis. kulut ) ja ovelta 12 €. Ovet avataan klo 20, show alkaa klo 21:30.

Lauantaina Piazzan ovet avataan klo 20 ja illan ohjelmassa on keskustelutilaisuus klo 21-22. Loppuillan tunnelmasta pitää huolen ajan hermolla oleva Eeverest Dj´s, vapaa sisäänpääsy!

Karaokemestarit pääsevät lavalle Pub Karhussa ja rauhallisemmasta tunnelmasta voi puolestaan nautiskella Break Sokos Hotel Tahkon Warsteiner baarissa. Tahkolahden pohjukassa sijaitsevassa Kunkussa esiintyy lauantaina Janne Tulkki, liput 12 €.

 

Break-Sokos-Hotel-Tahko_lounasbuffet
Break Sokos Hotel Tahkon lounasbuffet on tarjolla joka päivä klo 11-15.

Palvelevat ruokaravintolat

Aamiaista on tarjolla Break Sokos Hotel Tahkon ravintolassa joka päivä klo 07:00-10:00 välisenä aikana ja aamiaiselle ovat tervetulleita myös hotellin ulkopuoliset asiakkaat. Hieman pienemään aamiaisnälkään on helpotusta saatavilla mm. Ravintola Wanhalta Klubilta, josta voi tilata vaikkapa pekoniaamiaisen osana kahvilan valikoimaa ja toki muistakin aamulla aukeavista ravintoloista uunituoretta purtavaa on saatavilla.

Ruokaravintoloista buffet-lounasta tarjoavat Tahkon keskustassa sijaitseva Ravintola Kaisla, Ravintola Hillside ja Ravintola Wanha Klubi sekä lyhyen ajomatkan päässä sijaitseva Ravintola Golden Resort. Myös useat muut ravintolat avaavat ovensa jo lounasaikaan, palvellen myöhäiseen iltaan saakka. Rinneravintoloista viikonloppuna palvelee Tahkon maisemahissin yläasemalla sijaitseva näköalaravintola Panorama Bar & Café ja historiallisessa Aholansaaressa lounasta tarjoillaan Ravintola Hunajan Pisarassa.

Ravintola Hillside | Break Sokos Hotel Tahko

 • Avoinna päivittäin klo 11-21
  • Aamiainen joka päivä klo 07-10
  • Lounasbuffet joka päivä klo 11-15
  • Päivällisbuffet perjantaina ja lauantaina klo 16-21

Mini-Hesburger ja Pizza Breikki | Break Sokos Hotel Tahko

 • Avoinna joka päivä klo 11-21

Ravintola Mosquito

 • Á la carte avoinna torstaina klo 17-22/23 sekä pe – la klo 15-22/23

Tahko Spa Trattoria | Tahko Spa Hotel

 • Á la carte avoinna ti – la klo 14-22 ( keittiö sulkeutuu 21:30 )

Tahko Spa Café | Tahko Spa Hotel

 • Avoinna joka päivä klo 9-22

Kotipizza | Tahko Spa Hotel

 • Avoinna joka päivä klo 11-21
 • Myös keittolounasta tarjolla klo 11 alkaen

Ravintola Golden Resort

 • Avoinna joka päivä klo 8-19
 • Lounas päivittäin klo 11-15 ja á la carte klo 11-16

Ravintola Wanha Klubi

 • Avoinna joka päivä klo 7-20
  • Lounasbuffet klo 11-15 ja á la carte klo 11-19:30

Ravintola Kaisla

 • Avoinna torstaina klo 9-17, pe – la klo 9-21 ja sunnuntaina klo 9-17
  • Lounasbuffet to klo 10:30-15, perjantaina klo 10:30-17, lauantaina klo 11-17 ja sunnuntaina klo 11-16

Ravintola Rehti & Pizzeria Onni

 • Avoinna torstaina klo 13-22, pe-la klo 13-23 ja sunnuntaina klo 12-21
  • Rehtistä vaihtuvia suositusannoksia lounashinnoin ma – la klo 13-15

Ravintola Kunkku

 • Ruokaravintola avoinna torstaina klo 12-17 ja pe – la klo 12-21
  • Yöruokaa on saatavilla pe-la klo 01:30 saakka.

Panorama Bar & Café

 • Avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 10-16