Kallavedelle Ahtijahdin kyydissä

Vesitaksitoiminta on lähes kuollut järvialueelta, mutta kuopiolainen Ahtijahti Oy pitää perinnettä yllä. Palvelu on tosin monipuolistunut runsaasti takavuosista ja nykyään voidaankin puhua täyden palvelun Järvi-Suomi  -kokemuksesta pelkän taksikyydin sijaan.

M/b Alukatti vie järviluontoon nautiskelemaan

M/b Alukatti on moottorivene, joka varusteltu monipuoliseen vesitaksi- ja elämyspalveluun vesistöalueilla. Vanhanaikainen vesitaksi-termi ei nykyisellään riitä kuvastamaan palvelua, jossa asiakkaat huomioidaan täysivaltaisesti. Tämä asiakaspalveluluonteisuus aiheuttaa sen, että kyyditykset ja palvelut on syytä varata ennakkoon. Asiakkaita palvellaan monipuolisesti kyyditysten lisäksi esimerkiksi viemällä heitä saariin marjastamaan, keräämään sieniä tai vaikka vain luontoretkelle nuotiotunnelmineen. Suuressa kasvussa on myös kalastuspalveluiden tarjonta ja tätä tarkoitusta varten m/b Alukattia on varusteltu myös kalastuskäyttöön.

”Kallavesi kuuluu meille kaikille ja ainoa tapa todella nauttia Kallavedestä on lähteä vesille Minä haluan Kallaveden olevan kaikkien käytössä ja teen parhaani, että kaikki saisivat nauttia tästä ainutlaatuisesta ympäristöstä helposti ja turvallisesti –  se on minun missio”, kuvailee toimintaansa Ahtijahti Oy:n toimitusjohtaja Pertti Kontinen.

Alukattiin mahtuu kerrallaan isokin perhe , eli seitsemän asiakasta.

Alukatti on varusteltu myös esteettömyys huomioiden

Ahtijahti Oy:n Alukatti-veneessä on tärkeänä erityisvarusteluna kippikeula, joka mahdollistaa Alukatin rantautumisen käyännöllisesti katsoen mihin vain. Kippikeula tuo myös helpotuksen liikuntarajoitteisten veneeseen siirtymiselle.

Lisätietoja