Juankoskella kisaillaan mäkiautoajoissa

Juankosken Kanavajuhlien ohessa järjestetään Juankosken Ruukki GP -mäkiautoajot. Viime vuonna lanseerattu mäkiautokisa kisataan tänä vuonna 29.7 klo. 9 alkaen. Ruukkialueelle rakennetaan mäkiautoaradat lapsien ja aikuisten sarjoille, joten mukaan pääsee kaikenikäiset hurjapäät.

Kisaan on mahdollista osallistua omarakenteisella mäkiautolla. Kisaan osallistuvien autojen tulee täyttää kisajärjestäjien antamat rakenteelliset määräykset. Kisan säännöt ja autoja koskevat määräykset löytyvät täältä.

Kisaan pääse mukaan kuka tahansa. Kisamaksu on laskukohtainen, eli jokainen lasku maksaa aikuisilta 5 € ja lapsilta 2 €. Laskujen määrää ei ole rajoitettu. Kisajärjestäjät ovat hankkineet kisaviikonlopuksi tehdasvalmisteisia mäkiautoja niin aikuisille kuin lapsille. Joten, jos oman auton rakentaminen ei ole mahdollista pääsee kisaan osallistumaan kisajärjestäjien autoilla.

Kisassa on omat sarja tehdasvalmisteisille ja omavalmisteisille autolla sekä lapsille ja aikuisille. Nopeimmat kuljettajat palkitaan joka sarjassa.

Rataan ja auton ominaisuuksiin pääsee tutustumaan perjantaina vapaissa harjoituksissa klo. 15-18 Ruukkialueella.