Finntriathlon Tahko sulkee tieosuuksia lauantaina 5.8.2017

Tiedoksi alamäkipyöräilijöille ja muille hissinkäyttäjille, että lauantaina 5.8.2017 Tahkolla järjestettävän triathlonkilpailun vuoksi alueella on voimassa liikenteen poikkeusjärjestelyt klo 09:00-17:00 välisenä aikana.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että maisemahissin ala-asemalle tai Tahkolahden P-alueelle ei pääse ajamaan autolla, vaan lähin P-alue sijaitsee Tahko Event Parkissa, eli Tahko Spa Hotellin ja Pub Karhun välisen kentän Karhun puoleisessa päässä. Paikalla on opastus ja liikenteenohjaus. Event Parkista hissille pääsee kävelytietä ja Tahkon siltaa pitkin, joskin varovaisuutta noudattaen, sillä samalla reitillä liikkuu myös juoksuosuudella olevia kilpailijoita klo 13:30 alkaen.

Myös Tahkolle tullessa matka-aikaa voi varata hieman enemmän, sillä Nilsiä – Tahko välinen liikenne ohjataan tiesulkujen vuoksi Nilsiän Tokmannin risteyksestä Simolan ja edelleen Golden Resortin kautta Tahkolle. Osalla matkaa käytössä on vain toinen ajokaista sekä alennettu nopeusrajoitus.  Varpaisjärvi – Nilsiä välinen tieosuus on kokonaan suljettu.

Katso kaikki suljettavat tieosuudet ja kiertotiet tästä >>

Finntriathlon Tahkon juoksureittikartta >>

Keskiviikkona ja perjantaina hissille pääsee aivan normaalisti

Vaikka tapahtuma-alueiden rakentaminen alkaakin jo aikaisin viikolla, pääsee hissille keskiviikkona 2.8. ja perjantaina 4.8. aivan normaalisti. Triathlonkilpailun vaihtoalue rakentuu tiistaista 1.8. alkaen Tahkolahden pohjukan isolle P-alueelle, mutta tietä ja P-alueen reunoja pitkin kulkemaan pääsee perille saakka.

 

Lue lisää tapahtuman verkkosivuilta >>

 

Finntriathlon Tahko järjestetään nyt neljännen kerran ja tänä vuonna sekä 2019 se on täydenmatkan osalta samalla myös SM-kilpailu. Kilpailuun odotetaan noin 750 osallistujaa.  Tieosuudet suljetaan viranomaisten luvalla pyöräilyosuuden turvallisuuden takaamiseksi ja ne avataan liikenteelle heti kun se on turvallisuussyistä mahdollista, kuitenkin viimeistään klo 17:00.