Tahkonrinteet uudistaa alamäkipyöräilyreitistöä

Tahkorinteet kehittävät päättäväisesti rinnealueen kesäaikaisia toimintoja ja parhaillaan on menossa alamäkipyöräilyreitillä laajamittainen rakennustyö 1,5 km pitkällä reitillä. Lopputulemana tulee olemaan aloittelijoille ja muillekin soveltuva reitti, jolla on helppo kokeilla uutta harrastusta.

Reitti tulee käyttöön kahdessa erässä

Reitti valmistuu käyttöön erässä siten, että ensimmäinen 400 metrin mittainen osuus uudistettua reittiä on jo juhannuksena käytettävissä. Heti alusta lähtien reitti on jo pitempi, koska se noudattelee yhtä aiemmin tehdyistä viidestä reitistä. Loppuosa reitistä valmistuu heinäkuussa ja tällöin uuden radan pituus tulee olemaan 1,5 km.

”Haluamme laajentaa alamäkipyöräilymahdollisuuksia uusien harrastajien ja kokeilijoiden ulottuville. Lisäksi haluamme edetä Tahko Action Planin hengessä kohden Tahko bike park –kokonaisuutta”,

toteaa Tahkorinteiden liiketoimintajohtaja Pasi Martikainen ja jatkaa:

”Uusi rata on entisiä leveämpi ja siihen tehdään kallistuksia sekä sopivia muotoja alamäkipyöräilyn ehdoilla. Radasta tulee kaikille varmasti mieluisa!”

Tuolihissi käytössä kesäaikana kolmena päivänä viikossa

Tuolihissi pyörii ajalla 28.6.-5.8.2017 kolme kertaa viikossa. Päivistä keskiviikkoisin ja perjantaisin aukioloaika klo 11.00-16.00 ja lauantaisin klo 10.00-16.00.

Alamäkipyöräilijöille täydellinen yhdistelmä on mennä tuolihissillä ylös ja laskea reitillä alas. Tuolihissi sijoittuu erinomaisesti siten, että reitin alapäästä pääsee kätevästi tuolihissiin ja yläpäässä puolestaan reittien alkukohdalla sijaitsee myös Panorama Bar, jossa voi kätevästi virkistäytyä välillä.

Lisätietoja

Liiketoimintajohtaja Pasi Martikainen, Tahkonrinteet, p: 040 757 5168