Tahko Spa Oy takaisin paikalliseen omistukseen

Vanajanlinna Group on tänään myynyt omistuksensa Tahko Spa Oy:stä nilsiäläisille Heikki Vienolalle ja Jarmo Perttilälle.

Hämeenlinnalainen Vanajanlinna Group osti puolet Tahko Span osakkeista vuoden 2013 lopulla, mutta nyt tehtävän kaupan myötä yritys ja sen toiminta siirtyvät jälleen sataprosenttisesti paikalliseen omistukseen.

Tahko Spa Oy on vuonna 2005 perustettu monipuolinen majoitus-, kylpylä- ja viihdekeskus Tahkon ytimessä. Päärakennuksen palveluja ovat mm. kylpylä, ravintola, keilahalli, kuntosali sekä muuntautuva MonitoimiArena / Ballroom joka sopii sekä monenlaiseen urheiluun että jopa 1000 hengen tilaisuuksiin. Lisäksi yhtiö tarjoaa tasokasta majoitusta Tahko Spa Hotellin lomahuoneistoissa aivan päärakennuksen vieressä. Huoneistoja on kuudessa Spa Suites -rakennuksessa sekä marraskuussa 2015 valmistuneessa Red Apartments -rakennuksessa.

Heikki Vienola ja Jarmo Perttilä haluavat jatkossa tarjota idearikkaille, urheilullisen ja viihteellisen arvomaailman jakaville nilsiäisille ja savolaisille yrittäjille mahdollisuuden järjestää tapahtumia, tarjota palveluita ja myydä paikallisia tuotteita. Toimintaa kehitetään ja uudistetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Ostovoimaa ja -halua sekä tarvetta uusille palveluille on. Keskeisen sijaintinsa ja monipuolisten ympärivuotisten palvelujen ansiosta Tahkolla sekä lomaillaan että tehdään töitä, ja yhä useammin sujuvasti molempia lomittain.

“Uskon, että ensimmäisistä Tahko Span uusista yhteistyökumppanuuksista ja Tahkon alueen vetovoimaisista palveluista kuullaan jo tänä kesänä”, Heikki Vienola lupailee.

Savon houkuttelevin ja hauskin tavoittelee roolia alueen monipuolisimpana viihde- ja harrastekeskuksena. Vienola ja Perttilä haluavat vaikuttaa myönteisesti Kuopion ja sen lähialueiden palvelutarjontaan ja rakentaa uusia menestystarinoita yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa.

Tällä viikolla Tahkolla poljetaan Suomen suurin ja haastavin maastopyöräilykisa Tahko MTB viikonloppuna 30.6.-1.7.2017 ja teatterikesäkausi  puolestaan starttaa tiistaina 4.7.2017.  Finnvitsit 2017 ”Uudet kujeet” kesäshow on tarkoitettu aikuisille ja lastenteatteriesitys Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä puolestaan nuoremmalle väelle. Esitykset Tahko Spa MonitoimiArenalla 4.-20.7.2017 aina klo 16 lapsille ja klo 19 aikuisille.

 

 

Kaikki Tahkon uutiset >>