Matkailukeskus Rauhalahden ravintola uudistui

Matkailukeskus Rauhalahden uudistettu Kesäravintola Rauhalahti aukaisi ovensa kevyen raikkaalla ilmeellä toukokuussa. Pintaremonttia ja uusittuja ruokalistoja rakennettiin pitkin kevättä ja ravintolan henkilökuntaa valittaessa on haettu vankkaa osaamista ja kokemusta ravintola- sekä keittiöalalta.

”Ruokalistan suunnittelussa otettiin huomioon paikallisten tuottajien tarjonta ja siihen haluttiin tuoda pieni tuulahdus suuresta maailmasta”, ravintolasta kerrotaan.

Listalta löytyy reippaan täyteläisiä pizzoja, meheviä hampurilaisia, kanavartaita sekä erilaisia salaattiannoksia. Ruoat valmistetaan pääosin tuoreista raaka-aineista ja niin hampurilaispihvit, paikanpäällä savustetut muikut kuin lämpimät kalakukotkin tulevat paikallisilta toimijoilta. Myös liha on kotimaista.

Kesäravintolan antimista ja suuresta aurinkoterassista ovat tervetulleita nauttimaan myös paikkakuntalaiset. Ravintolasta pystyy nappaamaan mukaansa valmiita piknik -koreja uimarannalle. Tilauksesta saa myös erilaisia saunamenuja joko Rauhalahden rantasaunoille tai omiin juhliin. Kesän ohjelmistossa luvassa mm. karaokea.

Kesäravintola on avoinna päivittäin:

  • 27.5. alkaen ma-to 12-21, pe 12-23, la 8-23 ja su 8-19
  • 24.6. alkaen ma-la 8-23 ja su 8-20 ( juhannuksena avoinna 02 saakka )

Lisäinfoa ravintolasta: