Juankosken kanavajuhlissa esiintyjinä Virve Rosti ja Menneisyyden vangit

Juankosken kanavajuhlat juhlitaan tänä vuonna 29.7.2017. Päivän aikana on monenlaista tapahtumaa mäkiautokilpailusta huutokauppaan päättyen huippuesiintyjien keikkaan lauantai iltana. Tapahtuman pääestraadeina toimivat Juankosken Ruukkialue sekä Juicen tori.

Viihteen monitaituri Janne Kataja tulee juontamaan tilaisuuden ruukinpajalla ja illalla esiintyy huippuesiintyjät Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit sekä DJ Nite.

Vuodesta 2002 asti järjestetty Juankosken Kanavajuhla jatkaa perinnettä uudella ilmeellä. Tapahtumapaikkana on viime vuonna tapahtumakäyttöön otettu ruukinpaja, josta löytyvät myös ravintolapalvelut. Myös viime vuonna lanseerattu mäkiautokilpailu Juankosken Ruukki GP kisataan tänä vuonna. Mukaan pääsee osallistumaan niin omarakenteisella mäkiautolla kuin järjestäjien hankkimilla autoilla. Lapsille ja aikuisille on omat luokkansa.

Uusitussa juhlassa on sijaa myös perinteille. Kello 9 alkaa Rompetori Juicen torilla. Samaan aikaan pääsee ihastelemaan vanhoja autoja S-marketin parkkipaikalla, josta starttaa Koillis-Savon Wanhojen Autojen Brunoun aju. Kello 13 ruukinpajalla esiintyy Juantehtaan soittajat, jonka jälkeen tapahtuma jatkuu huutokaupalla.

Lisätietoja ja aikataulut Juankosken Kanavajuhlat

 

Lue myös: Kaikki Juankosken uutiset >>