Aktiviteettikeskus Bellanranta

Bellanrannan aktiviteettikeskus Kuopiossa liikuttaa koko perhettä, yhden pysähdyksen taktiikalla. Bellanrannassa sijaitsee mm. Suomen suurin, uuden sukupolven HopLop. Itä-Suomen ensimmäinen trampoliiniareena puolestaan löytyy Huippu Centeristä, jossa on myös laadukas kuntosali. Trendikkäitä voimalajeja kuten CrossFitiä ja painon- sekä voimanostoa treenaat Sawolla. Lisäksi Kuopion Oheisharjoittelukeskus tarjoaa muunneltavat tilat erilaisten joukkueiden ja yksilöurheilijoiden tarpeisiin.

Alueella toimii myös olutpanimo RPS Brewing, joka tarjoaa opastettuja panimokierroksia, oluttastingia sekä mahtavat kokous- ja saunatilat.

Kokonaisvaltaisuutensa vuoksi Bellanranta tarjoaa loistavat puitteet yhteisölliselle ja elävälle kaupunkikulttuurille, jossa elämykset ruokkivat ihmisiä ja ihmiset elämyksiä.

www.bellanranta.fi