Liekeissä! -festivaali tarjoilee maksuttomia rytmimusiikkielämyksiä

Kuopiossa 9.-13.5.2017 järjestettävä Liekeissä! -festivaali tuo Kuopion konservatorion ammatillisen koulutuksen rytmimusiikin opiskelijoiden esityksiä eri puolille kaupunkia. Festivaalin ohjelma sisältää musiikkia yhtyeiltä kuten ABBA, MUSE, Pearl Jam, Jamiroquai, Tool, Rajaton ja Pariisin kevät.

Toukokuu on Kuopion konservatoriolla rytmimusiikin juhlaa, kun käyntiin pyörähtävät Liekeissä!-festarit. Perinteeksi muodostuneilla festivaaleilla esiintyvät konservatorion ammatillisen koulutuksen rytmimusiikin opiskelijat, joista useimmat suorittavat tapahtumassa ammattiosaamisen näyttöjä. 100-vuotias Suomi näkyy ohjelman teemassa alkuviikosta, ja silloin kuullaan muun muassa folk- ja kantrihenkisisiä maisemakuvia Suomesta, suomalaista fuusio-musiikkia, Rajaton-lauluyhtyeen tuotantoa, suomirock-tulkintoja Pariisin kevään vanhemmasta tuotannosta sekä Maarit Hurmerinnan rakastettuja hittejä.

Festivaali huipentuu viikonlopun ikärajallisiin keikkoihin. Perjantaina ohjelmassa on mm. progressiivista metalli-musiikkia Devin Townsendin ja Tool-yhtyeen tuotannoista sekä grunge-musiikin helmiä Pearl Jam -yhtyeeltä. Lauantaina, festivaalin päätösiltana saamme nauttia brittiläisen rockyhtye MUSEN sekä kaikkien tunteman, maailman suosituimman ruotsalaisyhtyeen ABBAN hiteistä!

Tiistaista torstaihin keikat ovat ikärajattomia, perjantain ja lauantain keikoille ikäraja on 18 vuotta. Kaikkiin festivaalin tapahtumiin on vapaa pääsy!

Katso festivaalin ohjelma, tapahtumapaikat ja aikataulut >>