Uusi frisbeegolftapahtuma Tahkon syksyyn

Tahko Old Course -golfkentän upeat puitteet taipuvat uudenlaiseen käyttöön 8.-10.9.2017 järjestettävässä frisbeegolftapahtumassa, joka on yksi neljästä NBDG Grand Slam -kiertueen osakilpailusta. Tahkolla tämä on ensimmäinen kerta kun golfkentällä pelataan muuta kuin perinteistä golfia. 

Kesällä 2017 järjestetään neljästä tapahtumasta koostuva ja neljällä eri golfkentällä pelattava frisbeegolfkiertue NBDG Grand Slam.  Kiertueen järjestävät Frisbeegolfkummit ry sekä operoivina tahoina toimivat DGStore.fi ja Natural Born Disc Golfer. Jokaisen tapahtuman ja samalla koko kiertueen ainutlaatuisuus perustuu golfkenttien mahtavien puitteiden hyödyntämiseen.

Tahko_ilmakuva_kesä_summer

Frisbeegolfrata rakennetaan irtokorein golfkentän väylille ja niiden lähiympäristöön. Kilpailuissa noudatetaan voimassa olevia PDGA:n sääntöjä ja SFL:n kilpailusääntöjä sekä – koska kilpailu pelataan golfkentällä – myös golfkentän sääntöjä ja ohjeita.  Golfklubien palvelut ovat luonnollisesti pelaajien ja yleisön käytettävissä. Tahkon osakilpailun ilmoittautuminen avataan Suomen Frisbeegolfliiton sivuilla 31.5.2017.

”Tahko Golfin Old Coursella pelattava kaksipäiväinen frisbeegolf –kisatapahtuma on erittäin tervetullut uusi kokeilu, joka tuo vaihtelua golfkentän perinteiselle käytölle”, hehkuttaa Tahko Golfin toimitusjohtaja Jukka Ilva. ”Hiljainen, vauhdikas ja golfkenttien ruohopeitteille täysin vaaraton frisbeegolf on laji, joka toivottavasti nähdään jatkossa useamminkin meillä”, Ilva jatkaa.

Frisbeegolf on kasvattanut nopeasti suosiotaan Suomessakin ja Tahko Golf haluaa olla mukana tukemassa tämän hienon sisarlajin kasvua.

Monipuolinen tapahtumaviikonloppu

Kyse ei ole pelkästään kilpailusta, vaan jokainen kiertueen tapahtuma on vähintään kaksipäiväinen tapahtumakokonaisuus. Perjantaina ohjelmassa on aloittelijoille suunnattu frisbeegolfkurssi, kaikille avoimet parigolfkilpailut, tuote-esittelyitä ja kaikenlaista muuta ohjelmaa. Lauantaina on vuorossa Suomen frisbeegolfliiton alainen kilpailu (PDGA B-tier) oheiskilpailuineen sekä tietysti Players Party illalla. Tahkon tapahtumassa ohjelmaa on luvassa myös sunnuntaina.

Kisapäivänä tilaa myös perinteiselle golfille

Tapahtumaa varten rakennettava täysimittainen frisbeegolfrata rakennetaan kentän ensimmäiselle puolikkaalle, jolloin kentän toinen puolikas eli ns. takaysi on tapahtuman aikanakin perinteisen golfin harrastajien käytössä. Tahkon golfkauden avaus onkin jo aivan käsillä, sillä Old Course avataan tulevana perjantaina 12.5.2017.

Tahko Golfin verkkosivut >>