Kesän Tahko Kids -näytelmänä Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä

Viime kesänä suuren suosion saavuttanut Tahkon Kesäteatteri saa jatkoa, kun Tahko Spa Areenan valtaavat Timo Parvelan kirjoista tutut Maukka-kissa ja Väykkä-koira. Tämä lapsille ja lapsenmielisille suunnattu riemastuttava tarina esitetään heinäkuussa yhdeksänä päivänä ja se on samalla osa tulevan kesän Tahko Kids -etuja.

”Teatteriesitysten on todettu kiinnostavan kovasti Tahkolla lomailevia perheitä. Eri näytöksiä on ollut tarjolla useampaan otteeseen vuoden aikana, nyt on vuorossa hykerryttävä parivaljakko Maukka ja Väykkä”, iloitsee Tahkon tapahtumien kehityspäälikkö Karolina Huuhtanen.

Tarina ystävyydestä

Näytelmän pääparina on Maukka-kissa ( Timo Julkunen ) ja Väykkä-koira ( Mona Lehtola ). Kana vot Gotin roolissa nähdään Raisa Sorri. Tarina saa alkunsa siitä kun Maukka odottelee kärsimättömänä syntymäpäiväjuhliaan ja pohjimmiltaan kyseessä on tarina ystävyydestä.

”Voisimmeko juhlia syntymäpäiviäni etukäteen, kun tämä on niin mukavaa? Juhlittaisiinko vaikka huomenna?”, pohtii Maukka näytelmässä elämän totuuksia.

Esitykset ja liput

  • Tahko Spa Areena ( ilmastoitu, sopii myös liikuntarajoitteisille )
  • Esityspäivät: 4.-6.7., 11.-13.7. ja 18.-20.7.2017  ( ti, ke ja to )
  • Esitysaika: klo 16:00, kesto noin 1 tunti ( ei väliaikaa )
  • Liput: 9,50 € Tahko Spa Hotellin vastaanotosta
  • www.tahkospa.fi

 

Finnvitsien Uudet kujeet

Samoina esityspäivinä klo 19:00 Tahko Spa Areenalla nähdään myös Finnvitsien vauhdikas Uudet kujeet -show, jossa lavalle nousevat muun muassa Donald Trump, Saara Aalto ja Honey G.

Esitykseen saapuvien kannattaa hyödyntää myös Tahko Spa Hotellin edullinen ennakkovaraajan majoitustarjous sekä kesäteatteripaketit, johin sisältyy liput esitykseen, väliaikavirvoke sekä kolmen ruokalajin teatterimenu Tahko Spa Trattoriassa. Tutustu tarkemmin Tahko Spa Hotellin verkkosivuilla.