Uudistunut Kuopio Triathlon goes IsoValkeinen

Pitkän historian omaava Kuopio Triathlon uudistuu tälle vuodelle täysin. Heinäkuun 8. päivänä jo 28. kerran järjestettävän tapahtuman uutena kisakeskuksena toimii Kuopion pohjoispuolella Päivärannassa sijaitseva Hotelli IsoValkeinen.

Tänä vuonna kisataan pikamatkoilla kunto- ja kilpasarjoissa sekä lasten sarjoissa. Kisaan voi osallistua yksin tai joukkueena. Tapahtuman järjestäjänä toimii Kuopiolainen triathlonseura TT Aqua Terra ja kilpailunjohtajana toimii Havaijin Ironman Matti Hurula.

Järjestävä seura haluaa tänä vuonna innostaa erityisesti ensikertalaisia ja kuntoilijoita kokeilemaan monipuolista lajia yksin tai vaikkapa työporukan joukkueena. Triathlonia aloitteleville Kuopion pikamatka on matalan kynnyksen tapahtuma, missä on turvalliset puitteet ja mukava tunnelma. Uintiosuus tapahtuu Isovalkeisen tyynessä lammessa, pyöräily Kallansilloilla ja suurin osa juoksuosuudesta Päivärannan sorapohjaisilla kevyen liikenteen väylillä. Kuntosarjassa uintia on 300 m, pyöräilyä 20 km ja juoksua 5 km.

Tapahtumassa on oma sarja myös lapsille. Osallistuminen lasten sarjaan on maksuton, koska seura haluaa tukea lasten liikkumista ja antaa myös lapsille mahdollisuuden osallistua tapahtumaan ja kokeilla lajia.

Katso majoituspaketit Hotelli IsoValkeisen verkkosivuilta tai lue lisää Kuopio Triathlonin verkkosivuilta.

 

Tutustu Kuopion muihin kesätapahtumiin >>