Jätkänkämpän savusaunalle kansainvälinen tunnustus

Kylpylähotelli Rauhalahteen kuuluva Jätkänkämpän savusauna on noteerattu kansainvälisessä Culture Trip-sivustossa Suomen kymmenen parhaan saunan joukkoon.

”Tämä tunnustus on kuin syntymäpäivälahja 30-vuotta täyttävälle Jätkänkämpän alueelle ja kiitos siellä vuosien saatossa perinneiltoja vetäneelle joukolle”,  iloitsee hotellinjohtaja Maarit Paunonen.

Alkuvuodesta Jätkänkämpän savusauna- ja perinneiltaelämys sai myös Visit Finlandin tunnustuksen, ollen yksi FinRelax-kärkituotteita. Perusteluina oli legendaarinen saunatuote, jossa yhdistyvät suomalaisuus, hyvinvointi ja aito elämys.

Artikkelissa ”10 of the Best Saunas in Finland” listalle on päässyt maakunnista viisi saunaa – Jätkänkämppä, Kesän Sauna, Rajaportti Airisto ja Ruukin Sauna sekä Helsingin alueelta viisi saunaa – Löyly, Arlan Sauna, Kaurilan Sauna, Sauna Ship ja Sauna Hermanni.

Elämysillat Jätkänkämpällä joka tiistai ympäri vuoden. Kesäisin (6.6.-31.8.17) tiistaisin ja torstaisin (ei 13.6.). Ohjelma: 16-23 alue avoinna, klo 16-22 savusauna lämpimänä, klo 16-20 kämppäillallinen, klo 17-21 Hanuristi viihdyttää ja laulattaa, kesäisin klo 18 ja 20 Tukkilaisnäytökset.

Savusauna ja illallinen 35 € aikuinen, 17,50 € / lapsi 4-14. v. Lue lisää >>