Ti-Ti Nalle konsertoi Vesileppis Areenalla toukokuussa

Leppävirran Vesileppis Areenalla vierailee torstaina 18.5.2017 huippusuosittu, kaikkien tuntema Ti-Ti Nalle.  Konsertissa ovat mukana rakastetut Ti-Ti Nalle, Tau Nalle, Ti-Ri Vauva, tyttönalle Trioli ja hahmojen luoja Riitta Korpela.

Tunnin mittainen show tarjoaa riemukasta musiikkia ja yhteistouhua nallejen kanssa koko perheelle. Ovet avataan klo 17:00 ja itse konsertti alkaa klo 18:00.

”Konsertti täydentää täydellisesti palveluamme monitoimiareenana. Saamme järjestettyä laadukasta ohjelmaa myös lapsille. Ti-Ti Nalle on ollut suosittu jo omasta nuoruudesta asti, joten on kunnia päästä järjestämään heidän konserttiaan Leppävirralle”, iloitsee Vesileppis Areenan toimitusjohtaja Tatu Säisä.

Ti-Ti Nalle tuli alun perin tunnetuksi Pikku Kakkosesta vuonna 1989. Hahmo on seikkaillut sittemmin eri televisiokanavilla, lukuisilla levyillä ja videotallenteilla, menestyskirjoissa ja konserttilavoilla.

 

Lipunmyynti