Rallin SM-sarjan sovelluksen avulla seuraat rallia älylaitteellasi

Rallin SM-sarjan virallinen sovellus on julkaistu ja se tulee olemaan käytössä juuri sopivasti tulevana lauantaina ajettavassa Tahkon SM-rallissa. Tämä kauden kolmas ja samalla talvikauden päättävä osakilpailu on nyt ensimmäinen ralli, jossa sovelluksen avulla pääsee kunnolla seuraamaan rallin etenemistä lähdöstä maaliin saakka.

Sovellus on saatavilla sekä Applen iOS- että Android-laitteisiin. Sovelluksen myötä Ralli SM -sarja liittyy merkittävään rallimaailman joukkoon, sillä muun muassa rallin MM-sarjaa ja kotimaista rallin MM-sarjan osakilpailua, Neste Rallia, voi seurata sovellusten avulla.

”Tämä on hieno lisä jo muutenkin kattavaan palveluvalikoimaamme ja se toivottavasti helpottaa rallin seuraamista entisestään sekä tuo uusia käyttäjiä ja seuraajia niin sarjalle kuin lajille. Sovellukset ja varsinkin älylaitteiden käyttö ovat niin merkittävä osa digitaalista kulttuuriamme tänä päivänä, että haluamme tuoda myös tämän mahdollisuuden rallin seuraamiseen”, toteaa Ralli SM -sarjan lehdistöpäällikkö Sami Kolsi.

”Sovelluksen kehitys nytkähti isommin liikkeelle viime kesänä, kun teimme yhteistyötä Turun ja Tampereen SM-rallien kanssa. Niistä kokemukset olivat niin myönteisiä, että tälle kaudelle sovellus on päätetty tuoda laajemmin käyttöön helpottamaan niin sarjan kuin kilpailunjärjestäjien viestintää”, kertoo sovelluksen kehitellyt Timo Korkalainen turkulaisesta CTRL Entertainment Oy:stä.

”Sovelluksen tarkoitus on tuoda kilpailuja koskeva informaatio helposti saataville ja käytettäväksi. Toki nyt ollaan vielä alkuvauhdissa tämän kanssa, joten kehitystä tehdään koko ajan ja yleisön palaute olisikin erityisen tärkeää, jotta pääsemme hiomaan tästä kunnon timantin. Sovellusta on myös tehty sillä ajatuksella, että sitä voidaan käyttää esimerkiksi rallicrossa ja rata-autoilussa tai ylipäätänsä lajissa kuin lajissa”, Korkalainen jatkaa.

Ralli SM -sovelluksen voi ladata sekä Applen App Storesta että Googlen Play -kaupasta. Sovellus on täysin ilmainen.

 

Kaikki Tahko SM -Rallista osoitteessa www.tahkoralli.fi