Suomi 100, Nilsiän Urheiluautoilijat 50 – molemmat näkyvästi esillä!

On suuri kunnia toivottaa kaikki tervetulleiksi vuoden 2017 kolmanteen SM-osakilpailuun. Meidän seurallemme tämä kilpailu on merkittävä, koska seuramme täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Tahko SM-Ralli on siis seuramme juhlakilpailu.

50 vuotta sitten seuramme perustajajäsenillä oli yksi intohimo: AUTOURHEILU. Se intohimo on jatkunut aina tähän päivään asti, ja jatkuu myös eteenpäin. 50 vuotta on pitkä aika pienelle seuralle, ja kertoo siitä, että seura on tehnyt oikeita asioita hyvin, mukautunut tähän päivään ja saanut vuodesta toiseen uusia innokkaita nuoria jäseniä toimintaansa mukaan.

Nilsiän Urheiluautoilijat on hyvässä maineessa niin omalla seudulla kuin myös koko Suomen-alueella. Siitä osoituksena olemme saaneet järjestettäväksemme monta kansallisen ja SM-tason kilpailua. Nilsiän ympäristö on tarjonnut eri lajeille hyvät harjoitus- ja kilpailun järjestämispuitteet. Seurasta on myös nousut hyviä kuskeja kansalliselle tasolle ja myös kansainvälisiin ympyröihin saakka. Viimeisimpänä Jukka Korhonen Britannian rallisarjan mestariksi.

Seura tarvitsee toimiakseen jäsenet, yhteistyökumppanit ja laajan yhteystyöverkoston eri lajien parista. Nilsiän urheiluautoilijat on monessa tapahtumassa mukana ja se on helpottanut myös omien kilpailuiden järjestämistä kun apuvoimia ollut saatavilla. Myös tämä SM-osakilpailun on laajan yhteistoiminnan tulos. Toivotamme seuratoimintaan mukaan kaikki halukkaat. Vaikka autourheilutaustaa ei olekaan, halukkaille löytyy mielekästä puuhaa toiminnan eri tasoilla. Näinhän se menee, että kilpailijat kilpailee ja suuri joukko muita toimijoita mahdollistaa kilpailun!. Ja merkittävän usein UA:n naisia ja miehiä on pyydetty vastuutehtäviin isojen yleisötapahtumien järjestelyihin. Myös muiden kuin autourheilutapahtumien.

Haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, toimitsijoita, Itä-Suomen alueen autourheiluseuroja, kilpailijoita ja katselijoita. Kaikkia teitä tarvitaan, jotta kilpailuja voidaan pitää ja seura voi jatkaa matkaansa seuraavalle vuosikymmenelle.

Pidetään mukava viikonloppu rallin parissa ja muistetaan kuitenkin aina turvallisuus!

 

– Antti-Jussi Keinänen, Nilsiän Urheiluautoilijat ry:n puheenjohtaja