Ulkoalueet

 

Parhaimmillaan tapahtumat Tahkolla käyttävät aluetta monipuolisesti hyväkseen. Tahkolla on lukuisia tilavaihtoehtoja, niin sisällä kuin ulkona. Event Parkin lisäksi on paljon muutakin rakentamatonta aluetta, mihin tapahtumajärjestäjä pystyy suunnittelemaan oman näköisen kokonaisuuden.

Tahko Event Park

Alue on vuonna 2015 valmistunut tapahtumakenttä Tahkon keskustassa. Toimii niin isojen festivaalien käytössä, kuin vaikkapa Tahko Rallin huoltoalueena.

Alueen massoja muokattiin kestämään isojen rekkojen ajelut, rankkasateet jne. kova festivaalikäyttö. Hiekkapohja, alueen eteläpäässä asfaltti. Alueen reunoilla on vesipisteitä. Muuntamo on, mutta se ei ole aktiivinen tällä hetkellä. Voit sijoittaa oman tapahtumasi elementit miten parhaaksi näet.

  • Tahkolahden parkkipaikka
  • Tahkon keskusaukio: Break Sokos Hotel Tahko – Ravintola Piazza – välissä
  • Tahkon Lähiliikuntapuisto
  • Tahkon rinteet (kesä ja talvi)
  • Tahkolahden jääalue