Tahko Juhannus julkaisi lisää artisteja – myös Mikael Gabriel tekee paluun

Tahkolla nyt kolmatta kertaa järjestettävä Savon suurin juhannusjuhla, Tahko Juhannus julkaisi ohjelmistoaan ja avasi samalla kaikkien lipputyyppien ja leirintälippujen myynnin. Viime kesänä yli 8 000 vierasta kerännyt festivaali järjestetään Tahko Event Parkin upeisssa puitteissa 23.-24.6.2017.

Aiemmin julkaistujen Antti Tuiskun, Kaija Koon, Petri Nygårdin ja Dingo-yhtyeen lisäksi Tahko Juhannuksen lavalle nousevat Suomen ehdottomasti suosituin rapduo JVG, 24K albumillaan jo ennen julkaisua platinaa myynyt Evelina, uudella Vain Elämää –kaudella nähtävä Nikke Ankara sekä suomipunkista koko kansan rakastamaksi rock-yhtyeeksi kasvanut Apulanta. Tapahtumassa nähdään myös Pyhimyksestä, Heikki Kuulasta ja Volista koostuva Teflon Brothers, lahjakas laulaja-lauluntekijä SANNI sekä suuresta livesuosiosta nauttiva Roope Salminen & Koirat.

”Rakkauden Juhannus”

Tahko Juhannukseen tekee paluun myös Mikael Gabriel. Parhaimmillaan Himmee –kiertueellaan Suomea kiertävä räpartisti esiintyi jo ensimmäisessä Tahko Juhannus tapahtumassa, jolloin keikka ja festivaali huipentui Kipua –kappaleen aikana yllätyskosintaan. Kosintaa toimittanut Henri yllätti tuolloin artistin avustuksella Heidin, jolloin myös lavascreenit siirtyivät näyttämään paria sydämen sisällä. Tämän romanttisen eleen myötä Tahko Juhannus sai lisänimen ”Rakkauden Juhannus”, josta pidetään kiinni edelleen.

”Mikael Gabriel oli silloin tosi innostunut asiasta. On mahtavaa saada Miklu taas mukaan Tahko Juhannukseen – katsotaan, mitä romantiikkaa on ilmassa tänä vuonna”, myhäilee festivaalipäällikkö Allu Koskinen.

Tahko Juhannus liput ja artistit

Tahko Juhannus lippuja myyvät Tiketti, Lippupiste, F-Musiikki (Kuopio), Break Sokos Hotel Tahkovuori, Tahko Spa Hotel, Keskusvaraamo TAHKOcom, Pub Karhu sekä Ruotsalainen Oy. Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä.

  • 2 päivää 95 euroa
  • 2 päivää VIP 165 euroa
  • 1 päivä 60 euroa
  • 1 päivä VIP 99 euroa

Perjantai 23.6.2017

  • Mikael Gabriel, JVG, Kaija Koo, Evelina, SANNI, Teflon Brothers

Lauantai 24.6.2017

  • Antti Tuisku, Apulanta, Dingo, Nikke Ankara, Roope Salminen & Koirat, Petri Nygård

Juhannuksen majoituspaketit ja leirintäliput

Tahko Juhannus majoituspaketteja myyvät Break Sokos Hotel Tahko, Tahko Spa Hotel, Tahko Chalet sekä Keskusvaraamo TAHKOcom. Valinnanvaraa Tahkolta löytyykin kaikkiaan noin 8500 vuodepaikan verran ja tarjolla on erilaisia festaripaketteja lippuineen sekä mökkejä, huviloita ja huoneistoja ytimessä ja hieman kauempana. Varauksia kannattaa kuitenkin tehdä jo pian, sillä parhaat paikat viedään luonnollisesti käsistä. Tsekkaa majoituspaketit tästä >>

Myyntiin avautuu myös festivaalin leirintäalue, jossa juhannusasiakas voi majoittua joko teltassa tai caravanautossa. Tahko Juhannuksen leirintäalue myytiin kesällä 2016 loppuun niin teltta- kun caravanpaikkojen suhteen. Leirintäliput ovat myynnissä ainoastaan Tiketissä ja Lippupisteessä, hinnat pe-su 25 euroa ja asuntoauton paikka leirintäalueella 25 euroa.

#tahkojuhannus

Lue lisää Tahko Juhannus -festivaalin verkkosivuilta