Samantha Fox ja Kunkkupilkki vetävät väkeä Tahkolle

Tahkolla 24.-25.3.2017 järjestettävän Kunkkupilkin ja tapahtumassa päätähtenä esiintyvän Samantha Foxin vetovoima ovat olleet kovia. Tapahtumaan on jo nyt ilmoittautunut pitkälti yli neljäsataa osallistujaa.

Ilmoittautumisten tahti kiihtyy

Tähän mennessä on jo ilmoittautunut todella hyvä määrä ja järjestäjätkin ovat olleet yllättyneitä. Kuitenkin kasvuun vielä uskotaan. ”Osallistujamäärän odotetaan tuplaantuvan lähiviikkojen aikana, sillä siihen tahtiin ilmoittautuneita nyt tippuu. Mutta, ei haittaa eli mukaan kyllä mahtuu! ”, kertoo tapahtumanjärjestäjä Tomi Ikonen ja kannustaa samalla mukaan myös perheitä sekä lapsia ja nuoria.

Luvassa on huippupalkintoja, kuten esimerkiksi koko kisan suurimman saaliin pilkkineelle luovutettava upouusi moottorikelkka sekä tuhansien eurojen arvosta muita tavarapalkintoja. Tahkon historian ensimmäinen pilkkikilpailu on avoin kaikille pilkinnän harrastajille, ilmoittaudu mukaan tästä linkistä >>

Lauantain iltajuhlissa esiintyy Samantha Fox

Kunkkupilkin pääpäivän, la 25.3.2017 iltajuhlissa Ravintola Kunkun lavalle nousee odotettu vieras, Samantha Fox, jonka edellisestä Tahkon vierailusta on tulee tapahtumahetkellä kuluneeksi aikalailla tasan 30 vuotta. Viime syyskuussa julkistettu artistivierailu on herättänyt paljon mielenkiintoa niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa ja paikan päälle Sammya katsomaan odotetaan saapuvan noin 600-700 henkilöä.

Tahkolla Samantha Fox esiintyy Ravintola Kunkussa ja koko idean isä, ravintoloitsija Janne Heikkinen lupailee tehdä tarvittaessa erikoisjärjestelyjä, jotta mahdollisimman moni mahtuisi mukaan tunnelmoimaan. ”Tosi paljon tarinoita ja muistoja ihmisillä hänen edellisestä vierailustaan on”, Heikkinen kertoo. ”Käytännössä on se tilanne, että jos haluaa varmistaa paikan Samanta Foxin konsertissa, on paras hankkia keikkaliput ennakkoon”, Heikkinen suosittelee.

”Se, nähdäänkö neiti Fox myös Kunkkupilkissä kaloja narraamassa, jää vielä nähtäväksi”, Heikkinen hymähtää pilke silmäkulmassa.

Samantha Foxin tervehdys

Sammy laittoi terveiset kaikille Kunkkupilkkiin tulijoille:

Lisätietoja, ilmoittautumiset ja ennakkoliput

  • www.kunkkupilkki.fi
  • www.kunkku.com

 

Lue myös: Samantha Fox palaa Tahkolle maaliskuussa 2017 ( 19.9.2016 )

Kaikki Tahkon tapahtumat >>