Kulttuuripalvelut

Kuopiossa voit nauttia kulttuurielämyksistä konserttien, näytelmien ja taidenäyttelyiden parissa. Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginteatterin ohjelmatarjonta on monipuolista ja helposti yhdistettävissä osaksi kokouspäivien ohjelmaa. Yhdessä Euroopan merkittävimmässä ortodoksisessa kirkkomuseo Riisassa voit tutustua ortodoksisen kirkon historiaan ja kulttuuriperimään. Riisassa voi myös järjestää Kuopion kaupungin tervehdyksen kongressivieraille.

Kuopio on elävä tapahtumakaupunki ja monipuolinen tapahtumatarjonta rikastuttaa myös kongressien ohjelmaa. Maineikas Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtuma tuo kansainväliset tanssitaiteen tähdet Kuopioon kesäkuussa taiteellisen johtajan Jorma Uotisen johdolla. Lisäksi kaupunkimme hellii kulttuurin ystäviä ANTI Contemporary Art Festivalilla, kesän suurtapahtuma Kuopio Rockissa ja Kuopion Komediafestivaaleilla.