Siilinjärvi – Kylpyjä ja golfia

21 000 asukkaan Siilinjärvi sijaitsee Juurusveden rannassa, 20 km Kuopiosta pohjoiseen. Päätaajama sijaitsee Juurusveteen liittyvän Siilinjärven pohjukassa. Siilinjärvellä veneilijää odottavat monet houkutukset. Virkistyskylpylä Fontanella, jonka palveluihin kuuluu myös kahvila-ravintola Fontis A-oikeuksin, sijaitsee keskustassa, noin puolen kilometrin päässä laiturista. TarinaGolfin viheriöillä viihtyy vaativakin golfari, Uusi ja Vanha Tarina tarjoavat pelattavaksi yhteensä 36 reikää. Venekunnan hevoshullut pääsevät lempiharrastuksensa pariin Siilin Ratsastuskeskuksessa.

Muut Siilinjärven vieraslaiturit sijaitsevat Vuorelan Kylpylähotelli Kunnonpaikassa sekä Järviterminaalissa lentokentän kupeessa. Kunnonpaikassa on tarjolla majoitusta, kuntoilupalveluja ja hyvää ruokaa suurillekin ryhmille. Kunnonpaikka sijaitsee aivan vieraslaiturin läheisyydessä. Järviterminaalin laiturista on muutaman sadan metrin matka lentoaseman palveluiden äärelle.

Siilinjärven satamapalvelut

Siilinjärven vieraslaiturin palvelut

10 poijupaikkaa, jätehuolto, sähkö- ja vesipisteet, luiska. Vieressä myös uimaranta.
Lisätietoja: Siilinjärven kunta puh. 017 401 111

Kunnonpaikan vieraslaiturin palvelut

12 poijupaikkaa, jätehuolto, sähkö- ja vesipisteet, luiska. Vieressä myös uimaranta.
Lisätietoja: Kylpylähotelli Kunnonpaikka puh. 017 476 111

Lue lisää Siilinjärven vierasvenepalveluista >>

 

Matkailuinfo

Siilinjärven kunnan matkailuinfo
Kasurilantie 1, 71800 Siilinjärvi
puh. 017 401 111
matkailu(at)siilinjarvi.fi

www.siilinjarvi.fi