Eläinlapset -näyttely 18.5.-24.9.

Eläinlapset valtaavat Kuopion Museon kesällä 2016! Tämä koko perheen näyttely kertoo hauskasti ja mukaansatempaavasti eläinten poikasten syntymästä, kasvusta ja itsenäistymisestä. Pienet tarinat esittelevät erilaisia eläinperheitä ja poikasten kokemia seikkailuita niiden elämän alkutaipaleella.

Eläinlapset-näyttelyssä museovieraat pääsevät kokeilemaan, miltä tuntuu silittää oikeaa karhunpentua tai majavanpoikasta. Museossa voi testata myös omaa ketteryyttään, nokkeluuttaan ja rohkeuttaan eläintenpoikasten tavoin. Miltä tuntuisi olla telkänpoikanen ja hypätä pesäpöntöstä maahan? Tai miten sujuu kiipeily?

Näyttely on Kuopion luonnontieteellisen museon tuotantoa.

Eläinlapset -näyttelyn oheistapahtumat

Eläinvartti: Suloiset eläinlapset
19.5. klo 15.30
Lyhyt opastus näyttelyyn pääsymaksun hinnalla

Kesäopastukset näyttelyyn
lauantaisin klo 13.00
4.6.–27.8.2016
Opastus näyttelyyn pääsymaksun hinnalla

Perheretki: Eläinlasten kesä
To 9.6. klo 17.00
Tapaamme Pölhönsaaren parkkipaikalla Saaristokadun varrella. Metsässä eläydytään eläinten elämään: millaisia seikkailuja ketunpennut, oravanpojat tai linnunpoikaset kokevat ensimmäisenä kesänään? Retki kestää kaksi tuntia. Omat eväät mukaan. Pölhönsaaren kodassa on mahdollisuus makkaranpaistoon.

 

Kuva: Antti Karppinen