Varpaisjärvi – luonnollisesti maaseudulle

Tahkon vesireitti päättyy Varpaisjärven Syvärinpäähän, joka kuuluu nykyisin Lapinlahden kuntaan. Seudun tunnistaa metsäisistä harjuista, vaaroista, suolaikkujen ja järvenselkien vuorottelusta sekä asukkaiden ystävällisyydestä ja mutkattomuudesta.

Rantautua voit Syvärinpäässä vieraslaituri Kaunisrantaan, jossa ovat lähellä majoituspalvelut sekä saunomismahdollisuus Kaunisrannan lomataloissa.  Vierailla voit myös hevosajoneuvomuseossa, Villieläinmaassa tai alueen erilaisissa kesätapahtumissa, joista lisätietoja saatavilla Lapinlahden tapahtumakalenterista.

Syvärinpään satamapalvelut

Vieraslaituri sijaitsee Kaunisrannan rannassa ( Syvärinpääntie 12, 73230 Syvärinpää ).
Kaunisrannan Lomatalot puh. 050 382 1112

Matkailuinfo

Varpaisjärven matkailuneuvonta
Asematie 4, 73100 Lapinlahti
puh. 017 272 000

www.lapinlahti.fi