Aktiviteetit

Tahkon monipuoliset aktiviteetit tarjoavat tekemistä kaiken ikäisille, kaikkina vuodenaikoina. Talvikauden ykkösjuttuja ovat perinteisesti laskeminen, hiihto ja moottorikelkkailu. Luonnossa liikkujille sopivat myös talvikalastus, lumikenkäily tai ratsastus Tahkon upeissa maisemissa. Tahko Spa Hotellissa on kylpylän ja hemmottelujen lisäksi mahdollisuudet kuntouintiin ja triathlon-harjoitteluun, lisäksi saman katon alta löytyvät niin keilahalli, kuntosali kuin monitoiminen sisäliikunta-areenakin. Tarjolla on myös jousiammuntaa, vauhdikasta jäärata-ajoa Tahkolahdella sekä erilaisia seikkailuohjelmia pienille ja suurille ryhmille.

Suomen kauneimmat golfkentät tarjoavat kesän nautittavimmat kierrokset ja kiinnostavimmat golftapahtumat. Vauhtia kaipaaville suosittelemme vesijettisafaria Syvärillä, maastopyöräilyä rinteillä tai mönkijäsafaria Tahkon monipuolisilla reiteillä.  Rauhallisempaan makuun on tarjolla muun muassa opastettuja kalaretkiä, SUP-lautailua, melontaa sekä vaelluksia. Retkeilyn lisäksi Tahkolla on erinomaiset mahdollisuudet omatoimiseen lajiharjoitteluun niin maastopyöräilyssä, alamäkiajossa, suunnistuksessa kuin triathlonissakin. Kesällä 2015 valmistuneesta, noin 10 hehtaarin kokoiesta lähiliikuntapuistosta löytyy erilaisia pelikenttiä, frisbeegolfrata, kuntoilupolkuja sekä lasten suosikkileikkipuisto parkour-alueineen ja vaijeriliukuineen. Satoi tai paistoi, aina on mitä tahkota.

Jaa sivu:facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Tarjoukset
tahko pyörävuokraus

Maastopyörän vuokraus

Laadukkaat maastopyörät aikuisille ja junioreille SkiMac Promenadesta! Vuokrattavissa toukokuun lopulta alkaen läpi kesäkauden.

Tutustualk. 17 €/2h
tahko ohjelmapalvelut

Mönkijäsafari 2 h

Nuotiokierros sopii hyvin myös ensikertalaisille. Mönkijällä ajaen pääsee liikkumaan luonnossa juuri sopivan vauhdikkaasti – ajamisen ilo ja pieni jännityskin säilyvät mutta...

Tutustu109 € / hlö
kanoottien vuokraus tahko canoeing

Kanoottien vuokraus

Nyt voit vuokrata Tahkon keskustassa sijaitsevasta SkiMac Promenadesta myös kanootit ja kajakit omatoimisille melontaretkille. Hinnasto 15 € / h 25...

Tutustualk. 15 € / tunti
keilaus_bowling_tahko spa

Hohtokeilaus

Tahko Spa keilahallissa voit perinteisen keilailun lisäksi kokeilla myös hohtokeilausta.

Tutustualk. 32€/rata
tahko spa seikkailurata

Kylpylän perhelippu

Kylpylän riemuja koko perheelle! Tahko Spa Kylpylän perhelippu sisältää 2 aikuista ja 2 lasta.

Tutustu38 €
tahko saunat

Tilaussaunat

Kylpylän lisäksi Tahkolta löytyy useita eri kokoisia tilaussaunoja. Rantasauna, näköalasauna tai ehkäpä löylyt kaiken ytimessä?

Tutustualk. 200 €/2h
Suosittelemme
tahko tuolihissi kesä

Tahkonrinteiden maisemahissi

Tahkonrinteiden maisemahissi pyörii 29.6. – 7.8.2016 keskiviikkoisin, lauantaisin ja nyt myös sunnuntaisin.

Tutustu
tahko liikuntapuisto

Tahkon Lähiliikuntapaikka

Tahkon lähiliikuntapaikasta löytyy monenlaista tekemistä kaikenikäisille juniorista senioreihin.  

Tutustu
tahko kartta reittikartta

Kartat

Tutustu Tahkon erilaisiin alueen karttoihin täältä.

Tutustu
tahko spa hotel

Tahko Spa Hotel

Monipuolisesta liikuntaa läpi vuoden! Saman katon alta löytyy niin kylpylä, kuntosali, keilahalli, MonitoimiArena kuin ryhmäliikuntapalvelutkin.

Tutustu
tahko välinevuokraus

SkiMac

Täyden palvelun välinevuokraamot SkiMac Promenade & SkiMac Tirol sekä SkiMac huolto.

Tutustu
tahko golf

Tahko Golf Club

Golfkeskus lähellä huippua.

Tutustu
ohjelmapalvelut tahkolla

Tahko Safarit

Tahkon monipuolisimmat ohjelmapalvelut. Vuokraa kelkka tai lähde opastetulle reissulle. Lisää Tahko Safareiden verkkosivuilta.

Tutustu
Ratsastuskeskus Tahko Areena

Riding Club Tahko Areena

Upeilla puitteilla varustellun ratsastuskeskuksen valikoimaan kuuluu niin ratsastustunnit, issikkasafarit, erilaiset leirit kuin talutusratsastuskin.

Tutustu
tahko farmi

Tahko Farmi

Tahko Farmi tarjoaa monipuolisia luontoelämyksiä kotieläintilalla, maastoratsastuksen parissa sekä erilaisia luontoaktiviteetteja.

Tutustu
Viikon tapahtumat
  • Kuopio
  • Tahko
  • Lähialue