Tahko Kids

Tahko tarjoaa kaikenlaista lapsille ja lapsiperheille!

Tahko Kids on otsikko kaikille lapsiperheille. Sen alta löytyy sesongin mukaisia aktiviteetteja ja mukavia lomanviettovinkkejä koko perheelle. Tahko Kids Kesäkausi päättyi 6.8. Seuraavan kerran ranneke on tarjolla koululaisten syyslomalla. Tahkolta löytyy paljon tekemistä myös ilman ranneketta, kaiken ikäisille!

 

Aktiviteetit & ideat ulkona liikkumiseen

  • Lähiliikuntapuisto varmistaa punaiset posket! Puiston alueelta löytyy vaijeriliuku, parkour-rata, erilaisia keinuja ja liukumäkiä, trampoliineja, sähly-, jalkapallo- ja koripallokenttä. Alue on sopiva kaiken ikäisille, vauvakeinusta aikuisten futikseen. Sijainti on Tahko Span vierellä.
  •  Frisbeegolf on loistolaji kaiken ikäisille. Kenttä löytyy kun lähdet Tahko Span kulmilta, ohitat lähiliikuntapuiston vaijeriliun ja suuntaat katseen alaviistoon, siellä se on! Tahkon rata on 9-väyläinen ja aloittelijaystävällinen frisbeegolfrata. Sopiva ryhmäkoko on 3-5 pelaajaa ja radan kiertäminen kestää noin tunnin. Frisbeegolf-kiekkopaketteja myynnissä Tahko SpaShopissa sekä Skimacissa.
  • Aktiviteettikeskus Tahko Farmilta löytyy paljon tekemistä lapsille. Eläimiä pääsee silittämään ja ruokkimaan ja ratsastamaan pääsevät pienimmätkin Tahkon kävijät.
  • Retki laavulle kiva on elämys. Osta makkarat Break Sokos Hotel Tahkon Salesta tai K-market Tähtitahkosta. Reiteistä voi katsoa Tahkon Reittipoolin sivuilta lisätietoja.
  • Geokätköilyn ystäville löytyy Tahkolta rasteja.
  • SkiMac Promenadesta löytyy eri kokoisille pyöriä vuokralle.
  • Golfkenttien rangella pääsee tutustumaan golfin maailmaan. Tahko Old Course ja New Course tarjoavat upeiden kenttien lisäksi viihtyisät Clubirakennukset. Janne Eskola Golf Academy tarjoaa myös ensiluokkaista golfopetusta niin lapsille kuin aikuisille.
  • Tahkovuoren suunnistusreitit ovat pituuksiltaan maltilliset suurien korkeuserojen vuoksi. Kaikki reitit lähtevät samasta paikasta Vauhtirinteen hissin yläasemalta. Itse reitit ovat alamäkivoittoisia, mutta lähtöpaikalle Tahkovuoren päälle kestää kävellä kunnosta riippuen 15-30 minuuttia. Vauhtirinteellä on pituutta 1050 m ja nousua kertyy 200 m. Varaa riittävästi aikaa nousuun, mäen päällä odottavat upeat maisemat! Mikäli rinteen päälle nouseminen kuulostaa alkuun liian kovalta suoritukselta, suosittelemme kokeilemaan suunnistusta Aholansaaren tasaisemmilla reiteillä.
  • Tahkolahden uimaranta on viihtyisä ja turvallinen. Sieltä löytyy pukukopit, paikka makkaranpaistoon, pieni leikkipuisto ja aikuisille kuntoilulaitteita.

Tutustu Tahkon alueen palvelukarttaan koordinaatteja varten.

#tahko #tahkokids #kuopiotahko

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail