Lippuhinnat ja yhteystiedot >>

Tahkonrinteiden maisemahissi

Matkusta huipulle vaivattomasti ja näe samalla Tahkon upeat maisemat ilmasta käsin! Kesällä 2017 hissi pyörii myös perjantaisin!

Maisemahissin ala-asema sijaitsee Panorama -rinteen juurella eli järveltä päin katsottaessa rinnealueen oikeassa reunassa. Piazzan suunnalta saavuttaessa kävellään ensin Tahkon sillan yli ja käännytään oikealle, kulkien Tirolin ohi ja jatkaen rinteiden juurella kulkevaa tietä noin 750m kunnes tie päättyy hissin ala-asemalle. Perille pääsee tarvittaessa myös autolla. Sovithan etukäteen mikäli olet saapumassa suuremman ryhmän tai esimerkiksi bussin kanssa. Hissin ala-aseman vieressä olevaan laituriin pääsee myös veneellä.

Hissin yläasemalla palvelee rinneravintola Panorama Bar & Café, jossa voi nauttia maisemien lisäksi pientä purtavaa tai vilvoittavan kesäjuoman.
Kesällä pääosin tilausravintolana toimivaan Rinneravintola Pehkuun on hissin yläasemalta noin 1km pituinen kävelymatka. Molempiin rinneravintoloihin pääsee myös autolla.

Tahkon Maisemahissin aukioloajat 28.6. – 5.8.2017

keskiviikkoisin klo 11.00-16.00
perjantaisin klo 11.00-16.00
lauantaisin klo 10.00-16.00

Huom! Säävaraus, eli hissi ei pyöri kovalla tuulella tai ukkosella.

Viimeinen hissinousu 15 minuuttia ennen hissin sulkemisaikaa.

Kesän viimeiset hissinousut 8.-9.9.2017

Tuolihissi pyörii perjantaina klo 14-19 ja lauantaina klo 9-16 välisenä aikana. Pyydämme huomioimaan, että rinteillä samaan aikaan kisattavan Alamäkiajon Suomi Cupin vuoksi hissin tuolit voivat olla kuraisia. Hissimaksut suoritetaan normaalisti hissin ala-asemalle, liput 7 €/5€/20€.

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Suosittelemme

Tahkon-alamäkipyöräilyradat

Alamäkiradat

Katso lisää
Tahko rinteet logo.

Lippuhinnat ja yhteystiedot

Katso lisää
tahko aktiviteetit activities

Patikointi- ja retkeilykartat

Katso lisää
panorama bar tahko

Panorama Bar & Café

Katso lisää
pehkubaari_after ski

Rinneravintola Pehku

Katso lisää