Yhteystiedot >>

Tahkon portaat

 

Tahkonrinteille, päähissilinjan viereen rakennetut Tahkon portaat ovat nyt 100 % valmiit, joskin alaosaan on tulossa vielä pientä hienosäätöä ennen talvikauden alkamista. Portaiden juurelle pääsee sekä Ravintola Tirolin terassilta, että Tirolin oikealta puolelta Turistirinnettä pitkin, josta menee polku metsän siimekseen ja edelleen portaiden alkuun kulkien. Rinnettä pitkin nousua tulee noin 50m. Huipulta päin saavuttaessa portaiden ylätasanne sijaitsee päähissilinjan ( hissit nro 1 ja 2 ) vieressä. Portaiden viralliset opasteet tullaan laittamaan paikoilleen ensi keväänä, talvikauden jälkeen.

Valmistuessaan Tahkon portaat tulevat olemaan noin 600m + tasanteet, yhteensä noin 800m verran. Askelmien virallinen  lukumäärä tullaan ilmoittamaan sitten kun alaosakin on muokkautunut lopulliseen muotoonsa. Portaat on rakannettu puusta ja käyttäjiä pyydetään huomioimaan, että nastakenkien ja teräväpiikkisten sauvojen käyttö portaissa on kielletty.

Tahkon portaat ovat avoinna ainoastaan kesäkaudella ja ne ovat kaikkien ulkolijoiden, treenaajien ja retkeilijöiden vapaasti käytettävissä. Talvikunnossapitoa portaissa ei ole. Luonnonlunta on kertynyt jo jonkin verran ja rinteiden lumetuskauden ollessa käsillä sitä kertyy koko ajan enemmän. Hiihtokautta kohti ollaan siis menossa, joten varovaisuuttaa alkutalven porrasnousuihin ja keväällä jatketaan!

Tahkon Portaat Facebookissa >>

#tahkonportaat #tahko #tahkonrinteet #kuopiotahko

 

Tahkon-portaat-havainnekuva

Havainnekuva Tahkon portaista. ©Kuopio-Tahko Markkinointi

 

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Tahko-kid-in-skischool
TAHKOVUORI - 20.2.2018

Fisher pujottelukisa

Mäenlasku
TAHKOVUORI - 21.2.2018

Lasten liukurikisa

Tahkorinteiden-lumipäivä
TAHKOVUORI - 22.2.2018

BMW Lumipäivä

Suomi-Slalom-Tahko
TAHKOVUORI - 23.2.2018

Suomi Slalom

Lasten-hyppyskaba-Tahkolla
TAHKOVUORI - 24.2.2018

SkiMac hyppyskaba

Wernerin-Hiihtokoulut-Tahkolla
TAHKOVUORI - 26.2.2018

Werneri ja Kinos -kurssien sta...

Tutustu muihin tapahtumiin
Näytä tapahtumakalenteri