Hiihtokausi avataan syyslomaviikolla 13.10.2017

Tahkon ensilumenlatu

Tahkon maastohiihtokausi käynnistyy perjantaina 13.10.2017 klo 10:00, kun ensilumenladun ensimmäinen osuus avataan syyslomalaisten iloksi noin 800 metrin matkalta Tahkolaakson pohjukasta Tahkolaakson tunnelille. Ladun molempiin reunoihin tulee urat perinteiselle hiihtotavalle ja se on myös valaistu klo 22 saakka. Edestakaisin hiihdettynä latu on siis jo noin 1,6km pituinen heti syyslomalla.

Latu tullaan avaamaan täyteen noin 1,5km mittaansa hieman myöhemmin loka-marraskuun aikana, kun sääolosuhteet sen sallivat. Tämän jälkeen mukaan saadaan mukavasti lisää nousua ja laskua, kun Tahkolta Nilsiään päin lähtevä latu ulottuu lumen varastointipaikan jälkeen olevan mäen päälle, jatkuen aina Maisemaladun risteykseen saakka.

 

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Autolla hiihtämään saapuvien on kätevintä ajaa Sääskiniementien ensimmäisestä liikenneympyrästä alas Tahkolahden suuntaan ja jättää auto lipunmyyntipisteen lähellä olevalle isolle P-alueelle ( Tahkolaaksontie 1 ). Mikäli ladulle haluaa reippailla kävellen esimerkiksi Tahkon keskustasta, on kätevintä kulkea Ravintola Kaislan edestä rantaa myöten kulkevaa valaistua latupohjaa pitkin, johon aikanaan ajetaan sitten latukin kun luonnonlunta saadaan tarpeeksi.
Tahkon-ensilumenladun-lipun-hinnat

Ensilumenladun lipunmyyntipaikat

Katso lisää
Tahkon-ensilumenlatu-hinnat

Tahkon ensilumenladun hinnat 2017

Katso lisää