e -Fatbike vuokraus ja retket >>

Maastopyöräily

Maastopyöräily on yksi Tahkon kesän suosituimmista aktiviteeteistä ja tarjolla onkin hyvin monentasoisia reittejä niin aloitteleville luonnossa liikkumisen ystäville kuin myös haasteellisemmista reiteistä nauttiville. Maastoon merkittyjen reittien lisäksi myös Tahkonrinteillä on alamäkiajoon soveltuvia ratoja, joista uusin soveltuu myös vasta-alkajille. Tahkonrinteiden Maisemahissi pyörii kesäisin juhannuksesta koulujen alkuun ja kyytiin pääsee kätevästi myös pyörän kanssa. Maastopyörien vuokraus Tahkolla hoituu näppärästi SkiMac Promenade vuokraamosta, jossa on laadukas valikoima sekä aikuisten että nuorten pyöriä.

Vuoden 2018 uutuutena ovat sähköavusteiset, talviseenkin menoon erinomaisesti soveltuvat e -Fatbiket, joita on nyt saatavilla Tahko Safareilta. Tahko Safarit sekä järjestää erilaisia ohjattuja retkiä, kuin myös vuokraa pyöriä niin Tahkolla poljettavaksi kuin myös muualla tapahtuvaan ajeluun.

Tahkolla järjestetään vuosittain useita maastopyöräilytapahtumia, kuten muun muassa Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma Tahko MTB sekä vauhdikas MTB enduron SM -osakilpailu. Tarjolla on myös erilaisia lajiin tutustumiskursseja ja ajokouluja.

 

 

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Haastetta ja ajonautintoja

Tahkolla riittää ajettavaa

Tahkon alueella on kymmeniä kilometrejä hyvin merkattuja, maastopyöräilyyn sopivia reittejä, joista voi valita oman fiiliksen mukaisen kullekin päivälle. Haastetta tuovat Tahkonrinteiden korkeuserot, joskin retken voi halutessaan aloittaa myös suoraan huipulta, jonne pääsee sekä autolla että kolmena päivänä viikossa myös tuolihissillä ( 5.8.2017 saakka ).
Tahkon-tuolihissi-pyöräilijä

Hissin aukioloajat

Katso lisää
Maastopyörän vuokraus Tahkolla

Maastopyöräilyreitit

Katso lisää

Suosittelemme

tahko mtb 2015

Tahko MTB 30.6.2018

Katso lisää
Tahkon-alamäkipyöräilyradat

Alamäkiradat

Katso lisää
tahko pyörävuokraus

Maastopyörien vuokraus

Katso lisää