Varaa hiihtokoulun kurssit verkosta >>

Tahkonrinteiden Hiihtokoulu

Tahkonrinteiden Hiihtokoulu valittiin Vuoden Hiihtokouluksi 2012. Hiihtokoulussa on 65 hiihdonopettajaa, jotka ovat kaikki suorittaneet Suomen Hiihdonopettajat Ry SHORY:n koulutuksen. Opetusta on tarjolla laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa ja maastohiihdossa sekä FreeRide opetusta lumilaudalla ja New School opetusta alppisuksilla.

Ryhmäkurssien ja yksityistuntien lisäksi hiihtokoulun ohjelmistoon kuuluvat lasten Werneri-hiihtokoulut, nuorten KINOS-campit sekä aikuisille suunnatut Ratalasku- ja Lady-hiihtokoulut. Hiihtokoulu järjestää myös yritystapahtumia ja erilaisia kilpailuja rinteessä ja esimerkiksi hiihtolomaviikoilla rinteillä riemuitaankin erilaisissa leikkimielisissä kilpailuissa koko perheen voimin.

 

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Heittäydy alppihiihtäjäksi! Ryhmille suunnattu, ohjattu rinnepäivä koostuu monipuolisesta yhdessä suksimisesta ja Suomen neljänneksi suurimpaan rinnealueeseen tutustumisesta. Oppaina toimivat Tahkonrinteiden Hiihtokoulun osaavat hiihdonopettajat, jotka ovat alppihiihdon ammattilaisia ja virittävät ryhmällesi päivän, joka varmasti muistetaan. Ohjelma sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kokouspäivän virkistykseksi!Katso lisää
tahko hiihtokoulu werneri

Werneri hiihtokoulut 2017-2018

Katso lisää
Tahkonrinteet_Lady-Camp

Lady Camp -kurssit

Katso lisää

Tarjoukset

Tahkonrinteet_50v -juhlaetu

Tahkonrinteiden 50v. juhlaetu!

Katso lisääIltalippu -50%
Halpaa hupia Hiihtokoulussa

Halpaa hupia Hiihtokoulussa

Katso lisää85 € / 75 €

Suosittelemme

tahko hiihtokoulu werneri

Werneri hiihtokoulut 2017-2018

Katso lisää
hiihtokoulu_logo_netti

Hiihtokoulun yhteystiedot

Katso lisää
Tahkonrinteet_Lady-Camp

Lady Camp -kurssit

Katso lisää