Alamäkipyöräilyradat Tahkolla

Perinteisen maastopyöräilyn lisäksi Tahkolla on loistavat olosuhteet myös alamäkipyöräilyyn. Tahkonrinteillä on kuusi erilaista, merkattua alamäkirataa, joista kaksi on punaista, kaksi sinistä ja kaksi vihreää. Hissi vie kesäkaudella huipulle kolmena päivänä viikossa ja korkeuseroa kertyy vajaan parinsadan metrin verran.

Lähimmät P-alueet sijaitsevat hissin ala- ja yläasemien tuntumassa, joten varusteet ja muut tarvikkeet saa autolla ihan äärelleen. Tuolihissin ylä-asemalla palvelee näköalaravintola Panorama Bar & Café ja rinnealueen toisessa reunassa Pehkubaari, jonne on hissin yläasemalta kilometrin mittainen matka harjanteella kulkevaa hyvää hiekkatietä pitkin.

 

 

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Monipuoliset reitit

Vauhtia ja kurveja

Tahkonrinteiden uusimman alamäkireitin, Easy Riderin ensimmäinen 400m osuus on valmiina. Loppuosa valmistuu heinäkuun aikana, jonka jälkeen reitti on 1,4 km pitkä ja helppo myös aloittelijankin kokeilla. HUOM! Lauantaina 5.8.2017 hissin ala-asemalle ei pääse autolla, sillä Tahkolaaksontie on triathlonkilpailun pyöräilyosuuden vuoksi suljettu klo 9-17 välisen ajan. Lähin P-alue sijaitsee Tahko Event Parkissa, josta hissille pääsee tulemaan Tahkon sillan yli. Kilpailunjärjestäjä pyytää huomioimaan, että sillalla kulkee myös juoksijoita klo 13:30 alkaen.
Tahkon-tuolihissi-pyöräilijä

Hissin aukioloajat

Katso lisää
Alamäkipyöräilyreitit-Tahkolla_tahkonrinteet

Alamäkiratojen kuvaukset

Katso lisää