Laskettelu

Erinomaisesti hoidetut rinteet ovat Tahkon valttikortti. Kausi kestää joulukuusta huhtikuulle ja rinteistä löytyy herkkuja sekä aloitteleville laskijoille että kansainvälisen tason kisarinteitä kaipaaville. Rinteitä on yhteensä 24 kappaletta. Pisimmillä Tahkon rinteillä on mittaa yli kilometri. Korkeuseroa löytyy 200 metriä, ja huipulle noustaan 15 hissin voimin. Freestyle-laskijoita hemmottelee Jukulautastriitti ja Tahko Park boxeineen ja reileineen. Turvallista lumihupia on tarjolla tietysti myös kaikkein pienimmille, esimerkiksi Tahkonrinteiden hiihtokoulun järjestämänä. Rinnealueella palvelee viisi rinneravintolaa, kolme välinevuokraamoa sekä maineikas suksihuolto. Myös rinnealueen laavupaikat ovat vapaasti käytettävissä. Siirtyminen ydinkeskustasta rinteiden juurelle tapahtuu näppärästi Tahkolahden ylittävää siltaa pitkin kävellen. Tahkolahden jääparkki avataan heti sään salliessa ja siihen saakka suosittelemme jättämään autot Tahkolaaksontien parkkialueelle.

Jaa sivu:facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Suosittelemme
tahko tuolihissi kesä

Tahkonrinteiden maisemahissi

Tahkonrinteiden maisemahissi pyörii 29.6. – 7.8.2016 keskiviikkoisin, lauantaisin ja nyt myös sunnuntaisin.

Tutustu
Tahko rinteet logo.

Tahkonrinteiden yhteystiedot

Tahkonrinteiden ja sen pysäköintialueiden osoite on Tahkolaaksontie 1, 73310 Tahkovuori. Seuraa opasteita Tahkon ensimmäisestä liikenneympyrästä....

Tutustu
tahkon rinneinfo

Aukioloajat ja rinneinfo

Tahkonrinteiden ja hissien aukioloajat sekä muu ajankohtainen rinneinfo reaaliajassa.

Tutustu
tahko välinevuokraus

Vuokraamot ja huolto

Ammattitaitoinen suksihuolto sekä monipuoliset välineet rinteeseen, ladulle ja luontoon.

Tutustu
hiihtokoulu_logo_netti

Tahkonrinteiden Hiihtokoulu

Ryhmäkurssit, yksityistunnit, Werneri -hiihtokoulu, KINOS-campit sekä erilaiset kurssit ja tapahtumat. Vuoden hiihtokoulu 2012.

Tutustu
tahkon uusi rinnekarttasovellus

SkiMap 3D -rinnekarttasovellus

Uusi, kaudelle 2015/2016 käyttöön otettu 3D -rinnekarttasovellus näyttää rinne- ja hissitiedot reaaliajassa sekä paikantaa sijaintisi rinteessä.

Tutustu
Viikon tapahtumat
  • Kuopio
  • Tahko
  • Lähialue