Tahkonrinteiden yhteystiedot >>

Tahkonrinteet – Tahko Ski Resort

Erinomaisesti hoidetut rinteet ovat Tahkon valttikortti. Hiihtokausi kestää marraskuusta huhtikuulle ja rinteistä löytyy herkkuja sekä aloitteleville laskijoille että kansainvälisen tason kisarinteitä kaipaaville. Rinteitä on yhteensä 24 kappaletta, joista pisimmillä on mittaa yli kilometri. Korkeuseroa löytyy 200 metriä ja huipulle noustaan 15 hissin voimin. Freestyle-laskijoita hemmottelee Jukulautastriitti ja Tahko Park boxeineen ja reileineen. Turvallista lumihupia on tarjolla tietysti myös kaikkein pienimmille, esimerkiksi Tahkonrinteiden hiihtokoulun järjestämänä.

Rinnealueella palvelee viisi rinneravintolaa, kolme välinevuokraamoa sekä maineikas suksihuolto. Myös rinnealueen laavupaikat ovat vapaasti käytettävissä. Siirtyminen ydinkeskustasta rinteiden juurelle tapahtuu näppärästi Tahkolahden ylittävää siltaa pitkin kävellen tai talvikauden ajan liikennöivällä, ilmaisella Skibussilla, jolla pääsee keskustan lisäksi suoraan Tahkonrinteiden pysäköintialueelle, Tahkolahden pohjukassa olevan lipunmyyntipisteen edustalle. Tahkolahden P-alueelta rinteeseen siirtyminen tapahtuu kätevästi siirtymähissillä. Tahkolahden jääparkki avataan vuosittain heti sään salliessa.

Kesäkaudella Tahkonrinteillä lasketaan kuudella alamäkiradalla ja hissi vie huipulle kolmena päivänä viikossa. Maisemahissin kyydissä matka taittuukin mukavasti, olipa sitten matkalla retkeilemään, maisemia ihastelemaan, maastopyöräilemään, alamäkiratoja valloittamaan tai vaikkapa vain lounaalle huipulla sijaitseviin rinneravintoloihin.  Rinnealueella kulkee monia retkeilyreittejä ja huipulle johtavat, uudet portaat saatiin käyttöön syyslomaviikon aikana. Myös ensilumenlatu avattiin syyslomaviikolla, joten murtsikkavälineet kuuluvat ehdottomasti Tahkon reissulle mukaan otettaviin välineisiin, joskin niitä on toki vuokrattavissa Tahkoltakin.

#tahkonrinteet   #tahko   #kuopiotahko   #skifikamerat   #skifinland

Rinnetapahtumat >>

Tahkonrinteet Facebookissa >>

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Rinnetiedot

Sää

Web-kamerat

Tahkon webkamerat

Tahkonrinteet

Tuo tiimisi Hiihtokoulun VIP -vieraaksi! Ryhmille suunnattu, ohjattu rinnepäivä koostuu monipuolisesta yhdessä suksimisesta ja Suomen neljänneksi suurimpaan rinnealueeseen tutustumisesta. Oppaina toimivat Tahkonrinteiden Hiihtokoulun osaavat hiihdonopettajat, jotka ovat alppihiihdon ammattilaisia ja virittävät ryhmällesi päivän, joka varmasti muistetaan. Ohjelma sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kokouspäivän virkistykseksi! Kysy lisää Hiihtokoulusta!Katso lisää
Tahko-hissilippujen-hinnat

Rinnelippujen hinnat 2017/2018

Katso lisää
tahkon rinneinfo

Aukioloajat ja rinneinfo

Katso lisää

Tarjoukset

Tahkonrinteet_50v -juhlaetu

Tahkonrinteiden 50v. juhlaetu!

Katso lisääIltalippu -50%
Päivä Alppihiihtäjänä Tahkolla

Tuo tiimisi Hiihtokoulun VIP-vieraaksi!

Katso lisääalk. 85 € / hlö

Suosittelemme

Tahkonrinteiden-Hiihtokoulu

Tahkonrinteiden Hiihtokoulu

Katso lisää
Välinevuokraamot-Tahkolla

Vuokraamot ja huolto

Katso lisää
tahkon rinneinfo

Aukioloajat ja rinneinfo

Katso lisää
Rinneravintola-Tahkolla

Rinneravintolat

Katso lisää
Tahko rinnesää Foreca

10 vrk rinnesää Tahkolla

Katso lisää
Tahko rinteet logo.

Tahkonrinteiden yhteystiedot

Katso lisää
tahkon uusi rinnekarttasovellus

SkiMap 3D -rinnekarttasovellus

Katso lisää
Mediateko_Tahkonrinteiden-mainospaikat

Tahkonrinteiden mediamyynti

Katso lisää
Tahkonrinteiden-ratavuorot

Ratavuorot Tahkolla

Katso lisää