Vastaa ja voita 500 euron majoituslahjakortti!

Matkamessu KisaVisa

Oikein vastanneiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen majoituslahjakortti Kuopio-Tahkon alueelle.

Kuopiossa järjestetään Finland Ice Marathon -tapahtuma 22.-25.2.2017. Monesko kerta se on?

Kiitos osallistumisestasi! Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Kilpailun säännöt >

Palaa lomakkeelle

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Kuopio-Tahko Markkinointi Oy. Kilpailu päättyy 22.1.2017. Päättymisajan jälkeen kilpailuun osallistuneita ei oteta huomioon. Kilpailu on avoin kaikille. Kilpailu toteutetaan internetissä kuopiotahko.fi -sivustolla tietokilpailuna. Kilpailuun osallistuminen vaatii oikean vastauksen valitsemisen annetuista vaihtoehdoista. Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Alle 18-vuotiaan voittajan kohdalla, palkinnon lunastamiseksi tarvitaan huoltajan suostumus. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kilpailun osanottajia. Osallistumalla tähän kilpailuun sitoudutaan noudattamaan näitä sääntöjä.

Kilpailun voittajat

Kilpailun voittaja on se henkilö, joka on vastannut kysymykseen oikein. Oikein vastanneita voi olla useita ja jos näin käy, oikein vastanneiden keskuudesta tullaan valitsemaan palkinnonsaaja sattuman varaisesti arvonnassa.

Palkinnot

Arvonnassa arvotaan 500 euron majoituslahjakortti Kuopio-Tahko -alueelle. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Palkinnon luovutus

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Ilmoittamisen tekee palkinnon luovuttaja. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisen yhteydessä antamien yhteystietojen avulla kahden vuorokauden kuluessa, uusi voittaja valitaan tilalle. Järjestäjä ei vastaa ohjelmistovirheistä, järjestelmän hajoamisesta tai viestintäyhteyksissä, palvelimessa tai muissa olosuhteissa tapahtuvista virheistä, jotka vaikuttavat siihen, että voittajaa ei tavoiteta puhelimitse taikka sähköisesti.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu kilpailun osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa voittajan matka- tai majoituskuluista. Järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa arvonnan sääntöjä. Muutoksista ilmoitetaan internetsivulla kuopiotahko.fi. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Palaa lomakkeelle

Tarjoukset

puijonsarvi

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Katso lisää
Värill.FH11

Kylpylähotelli Rauhalahti

Katso lisää
kuopion musiikkikeskus

Kuopion Musiikkikeskus

Katso lisää
risteilyt kuopiossa

Kuopion Roll Risteilyt

Katso lisää
tahko tuolihissi kesä

Tahkonrinteiden Maisemahissi

Katso lisää7 € / 5 €
camillo_logo_netti

Ravintola Isä Camillo

Katso lisää