Erikoiskohteet

Moni persoonallinen pistäytymiskohde sijaitsee hieman ydinkeskusta ulkopuolella, joten torilta kannattaa välillä lähteä etäämmälle tutkismatkalle.
Vaajasalon saaressa sijaitsee ensimmäisenä Suomessa aloittanut viinitila: Alahovi. Alahovin tilalla pääset seuraamaan oluen- ja viininvalmistusta maistiaisia unohtamatta ja herkuttelemaan ravintolan antimilla. Alahovin viinitilalle pääset kiertämään autolla, mutta helpoin ja ehdottomasti hauskin keino on saapua saarelle risteillen! Kuopion Roll Risteilyt seilaa kesäkauden ajan päivittäin useita kertoja Alahovin laiturin ja Sataman välillä.
Puijon luonto- ja opastuskeskus Savolaistorppa Konttilasta löydät perinnetilakahvilan ja kotieläinpihan. Torppa sijaitsee keskellä Puijon perinnemaisemissa. Kahvilasta saat itse leivottuja herkkuja ympäri vuoden ja halutessasi voit myös varata ruokailuja ja ohjelmaa yksityistilaisuuteen.
Rauhalahden Jätkänkämppä ja maailman suurin savusauna ovat ehdoton tärppi Kuopion matkallasi. Jätkänkämpällä pääset löylyjen lisäksi nauttimaan vanhan tukkilaisperinteen tunnelmasta.

 

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Suosittelemme

risteilyt kuopiossa

Kuopion Roll Risteilyt

Katso lisää
rauhalahti saunat

Jätkänkämppä

Katso lisää