Kulkuyhteydet Kuopio

Venetaksi Kuopiossa

Ahtijahti Oy:n m/b Alukatti toimii Kallaveden alueen vesitaksina.

Kuopioon on helppo tulla. Keskeisellä paikalla Viitostien varrella sijaitsevaan loma- ja kokouskaupunkiin pääset vaivattomasti autolla, bussilla, junalla tai lentäen. Kesällä jopa veneillen Saimaan kanavan kautta.

Kuopion lentokenttä sijaitsee Rissalassa noin 14 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Kuopioon saapuu seitsemän päivittäistä Finnairin lentoa, joten matkan aikatauluttaminen onnistuu helposti. Kuopion lentokentältä pääsee Kuopioon seutuliikenteen bussilla numero 40. Katso lentokentän ja Kuopion keskustan välillä operoivan bussin aikataulu Kuopion seudun joukkoliikenteen verkkosivuilta.

Rautatieasema ei juuri keskeisemmin voisi sijaita. Junia kulkee runsaasti ja yhteydet sekä pohjoisesta että etelästä ovat hyvät. Pohjoisesta raiteet tulevat Kuopioon mm. Rovaniemeltä Oulun ja Iisalmen kautta. Etelästä toimii luonnollisesti nopea yhteys Helsingistä Kuopioon Kouvolan kautta. Kouvolassa Helsingistä tulevaan junaan on yhteys myös Pietarista operoiviin juniin, kuten Allegroon. Turun suunnalta pääsee Kuopioon myös Tampereen ja Jyväskylän kautta. Katso enemmän tietoa tulevista ja lähtevistä junista Kuopion rautatieaseman sivulta.

Katso alla olevista linkeistä aikataulut ja lisätiedot:

 

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail