Luisteluradat

Mahtavan, Kallavedelle tehtävän ja Finland Ice Marathonissa käytettävän luisteluradan lisäksi löydät useita muita luistinratoja ja kaukaloita eri puolilta Kuopiota. Luisteluradat ovat käytössä jo aikaisin alkutalvella ja niistä suurin osa sijaitsee koulujen kentillä ja lähiliikunta-alueilla.

Kallaveden luisteluradan tilanne

Kallaveden Finland Ice Marathon -radan pituus on tällä hetkellä 12,5 kilometriä. Radan ylläpidosta vastaa Kuopion kaupungin liikelaitos Mestar Oy, joka tiedottaa virallisesti radan aukiolosta ja käytöstä.

Kallaveden luisteluratojen kartat  >>

Kallaveden luisteluradalla pääsee kätevästi Kuopion matkustajasatamasta, missä toimii myös luistinvuokraamo sekä luistelukahvio. Parhaiten luistelukahvion aukioloa voi seurata Roll Risteilyjen Facebook-sivuilla. Satamassa toimii myös ydintalvellla luistinten teroituspalvelu.

Kaukalot ja muut luistinradat

Kuopion jääkaukaloita ja luistinratoja ylläpitää Kuopion kaupunki. Tarkemmin tietoa luistinradoista saa Kuopion kaupungin sivuilta.

Kaukaloiden yhteydessä olevat pukukopit ovat avoinna viikon jokaisena päivänä klo 8.00 – 21.00. Kaukalovuoroja voit varata puhelimitse 017 182 550 tai sähköpostilla liikuntapaikkavaraukset@kuopio.fi

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kallaveden luonnonjäärata

Luistelijan paratiisi

Kuopio on luistelijan paratiisi. Tunnetuin ja suosituin luistelupaikka ja matkaluistelijoiden mekka on Finland Ice Marathon -rata. Radan tekemisestä ja ylläpidosta vastaa Kuopion kaupungin liikelaitos Mestar, joka omaa vuosikymmenten kokemuksen luisteluradan rakentamisesta luonnonjäälle.
luistelukahvio_480-280

Luistelukahvio ja luistinvuokraamo

Katso lisää
FIM 200 km

Finland Ice Marathon

Katso lisää