Laskettelu

Tahko

Itä-Suomen suurin hiihtokeskus Tahko sijaitsee 65km eli alle tunnin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Erinomaisesti hoidetut rinteet ovat Tahkon valttikortti. Kausi kestää joulukuusta huhtikuulle ja rinteistä löytyy herkkuja sekä aloitteleville laskijoille että kansainvälisen tason kisarinteitä kaipaaville. Rinteitä on yhteensä 24, joista pisimmillä mittaa yli kilometri. Tahkonrinteillä palvelee viisi rinneravintola, kolme välinevuokraamoa, maineikas suksihuolto sekä monipuolinen hiihtokoulu.

www.tahkonrinteet.fi

Kasurila

Kasurilan hiihtokeskus sijaitsee vanhan 5-tien varrella vain 20 km päässä Kuopiosta ja rinteeseen pääsee kätevästi myös paikallisbusseilla. Hyvinhoidettujen, vaihtelevien rinteiden ansiosta Kasurilassa viihtyvät kaikentasoiset ja kaikenikäiset laskettelijat ja lautailijat.

www.kasurila.com

Antikkala

Loiva ja leveä Antikkala sijaitsee aivan Kuopion keskustan kupeessa, vain 3km päässä torilta. 800 metriä pitkä rinne houkuttelee erityisesti aloittelevia laskijoita sekä lapsia, nuoria ja lumilautailijoita. Rinnealueen ala-asemalla toimii myös mukava rinnekahvio.

www.antikkalanrinteet.fi

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail