Kylpylän riemuja

Kylpylät

 

Vesileikkejä vesipedoille, vesijumppia aktiivisille ja ylellisiä hoitoja hemmottelua kaipaaville. Kuopio-Tahko -alueen kylpylät tarjoavat laadukasta majoitusta ja viihdyttävää ohjelmaa vuoden jokaisena päivänä. Kylpylähotelli on täydellinen lomanviettopaikka, tulit sitten perheen, puolison tai työporukan kanssa.

Kuopiossa sijaitsevassa Kylpylähotelli Rauhalahdessa on viihtyisiä majoitusvaihtoehtoja, tapahtumia, esityksiä sekä ohjattua ohjelmaa joka päivälle. Rauhalahti sijaitsee Kallaveden rannalla kuvankauniin luonnon äärellä, johon kannattaa ehdottomasti tutustua.

Lähialueilta löytyvät myös Virkistyskylpylä Fontanella, Kylpylähotelli Kunnonpaikka ja Sport & Spa Hotel Vesileppis. Fontanellasta löydät yhden suomen pisimmistä vesiliukumäistä ja sopivia altaita perheen pienimmillekin. Kunnonpaikassa järjestät elämykselliset kokoukset ja TyHy-päivät. Vesileppis puolestaan on erittäin monipuolinen aktiivisen lomailijan kohde, josta löytyy runsas valikoima liikuntapaikkoja sekä muita palveluita.

Tahko Spa Hotel on yksi Tahkon helmistä ja sieltä löytyy kylpylän lisäksi upeat majoitushuoneistot, keilarata, liikuntasali sekä muita hienoja palveluita.

 

 

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Suosittelemme

Värill.FH11

Kylpylähotelli Rauhalahti

Katso lisää
tahko spa hotel

Tahko Spa Hotel

Katso lisää
logo_kylpylahotelli

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Katso lisää